Anonimen -> Zgodba za lahko noč... (3.2.2007 23:05:08)
|
Večina vas ve, da sem septembra imela MA. In moja G. ga je delno pripisala tudi dojenju (češ, da je telo bilo preveč izčrpano). Zato sva z možem začela debatirati, kako bi bilo, če bi Črtomira počasi začela odvajati od dojenja, ker naju je izguba kar pošteno prizadela. Danes sem bila na kavi s kolegico, ki si po petih letih dojenja (najprej prvo hečr, nato drugo) tudi želi prenehati, ker je, kot se je izrazila, že pravi mlekodrom. Pa se pogovarjave kako in kaj bi in naredive svojo teorijo - začeti odvajati z zgobico o tem, da je sedaj že velik fant. Popoldan se igramo (vsi trije) in jaz začnem pogovor. Črtomir, sedaj si že velik fant. Mali prikima. Sam si že umiješ zobke, sam že ješ, sam se oblečeš, bereš knjigice... Mali na veliko prikimava. Jaz nadaljujem: in veš, veliki fantje ne dudajo. Mali reče: O, ja. Jaz mislim, da je zapalilo in mu rečem: No, Črtomir, si sedaj že velik fant? Pa me pogleda in odvrne: Ne, sem mali, mali. Mama, dudo. Teorija se je izjalovila.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|