Priprava cunjic (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

giga -> Priprava cunjic (16.9.2004 21:02:19)

Punce čao,
prepričana sem, da mi boste znale svetovat glede jenčitovih cunc. Rok imam 03.01, vendar pozimi nimam kje sušit cunj, zato razmišljam o nakupu sušilca...Skratka, jenčijeve cunce sem že vse oprala, zlikala, dala v vrečke - boj proti prahu. Zanima me, naj kakšen mesec pred prihodom malčka palčka vse še enkrat operem, ali je OK tokratno pranje? Meni se zdi prezgodaj:hudicek:, ampak me drži tole pripravljanje na malega...
Uživajte nosečnost,
giga:duda:25t

Annny -> Priprava cunjic (16.9.2004 23:40:04)

Oh, mislim, da ti ni treba tolikokrat prati..Ampak če imaš s tem tako veselje, pa kar daj((-: Jaz te čisto razumem, ker mi ni lepšega občutka, kot brskati po dojenčkovi omari in jemati v roke tiste majhne kapice, pajacke...in se zraven pogovarjati z bušijem...

MINEJA -> Priprava cunjic (17.9.2004 8:47:09)

:sloncek::sloncek: Tudi sama sem si že v naprej oprla in pripravila stvari in moram reči hvala bogu, ker me je Tinajček presenetil 1 mesec prej. Tako da sem torbo za porodnišnico imela spakirno, očka se je moral ubadati le s postavitvijo zibke. Pa še to je bilo zanj odkrivanje Amerike.
tako, da ti svetujem, da lepo opereš in pripraviš. Dovolj bo, če si oprala in pospravila tja kamor se ne nabira prah.

Pa veliko lepih trenutkov ...

:sloncek:

giga -> Priprava cunjic (20.9.2004 21:19:14)

Hja, spakirala sem v vrečke in omaro. Ampak sem najbrž v nekem fanatičnem odbobju pospravljanja, ker se mi nič ne zdi dovolj čisto za mojo malo kepico oz. kepčka. Rodila naj bi v začetku januarja, oprane cunjice pa imam kak teden. In že se mi zdi, da bi jih morala mal oprat? Kar meša se mi že od te čistoče. Prej nisem bila taka tečka glede tega, upam, da me bo kmalu minilo, saj sem od pospravljanja včasih tako utrujena, da se mi vrti v glavi, pa se sploh ne morem prepričat, da je garsonjerca dost čista...
Načeloma pa neskončno uživam v prekladanju in zlaganju cunjic.
Giga in :duda:25t

Stran: [1]