BarbaraE -> RE: Vneto uho-antibiotik? (13.2.2007 8:24:16)
|
bobek05 - očitno imamo mi podobne težave kot vi. Naša princesa ima tudi ponavljajoča se vnetja in vse to od zamašenega noska. Do sedaj je dobila hiconcil in ceclor in se je vedno pozdravilo. Pa vsakič je imela vnet le desni ušesek. Malo mi gre počasi že na živce, da dam jaz hčerko v vrtec zdravo pa mi pride po par dneh že smrkava domov in že slutim, da bomo kmalu spet doma. Redno ji čistimo nosek s fiziološko in pumpico, pa očitno ne gre vse ven. Tudi jaz sem že dobila nasvet za natresk, ampak pojma nimam, kje ga dobiti in ali bo res pomagal. Ker ne vem, a to pomaga pri vseh vnetjih ušeskov ali le pri tistih, ki nastanejo recimo zaradi vetra. Pri nas naša pokaže, kadar jo bolijo ušeska, temperaturo ima pa le povišano. Se bom jaz tudi malo pozanimala o natresku. Škoda, ker nisem včeraj zdravnice o tem povprašala. Mislim da bi mi povedala, če bi jo povprašala. Sama od sebe pa najbrž res ne bi načela te teme. Konec koncev zdravnica ne ve, a si ti med drugim tudi za alternativno medicino ali ne. Upam, da se bodo ti prehladi in viroze ter posledično vnetja kmalu nehala. Danes je šla spet po enotedenski odsotnosti v vrtec. Upam, da tokrat za malo dlje časa.
|
|
|
|