sazi -> RE: podaljšanje porodniške (3.2.2007 22:45:29)
|
Sem imela podoben primer. Prošnjo za podaljšanje sem oddala na isti dan, kot mi je potekla porodniška. Večinoma so bili povsod zelo prijazni, se je pa kdaj našel kdo, ki me je gledal postrani, češ, kaj se je pa ta zdaj spomnila, prej bi mislila - no, prej ni izgledalo, da bi bila potreba po podaljšanju... Skratka vlogi sem dodala en malo daljši dopis in opisala celotno situacijo in da sem trenutno na dopustu (sem bila 3 tedne na dopustu po končani porodniški) in včeraj (zadnji dan tega dopusta) sem izvedela, da so mi odobrili podaljšanje. Sem pa vlogi dodala izvid iz RA, kjer je pisalo, da je pri otroku vidna izrazita aksialna mišična hipotonija in da priporočajo fizioterapijo (po prvem obisku se zanjo zdravnica ni odločila) in zdaj tudi hodiva na fizioterapijo. Posebnih obrazcev ni - je kar isti, kot za porodniško, le da se obkroži dopust za nego in varstvo otroka in zraven napiše podaljšanje za 90 dni. Pa zraven je treba dati potrdilo o zaposlitvi (spet enako kot pred porodniško - ti spet podpiše delodajalec), pa obrazec, da sama koristiš dopust (ne oče otroka). Mislim, da je to vse. Ti kar lepo zberi vse papirje in oddaj, ko boš imela izvide. Pa ne bi škodilo, če bi poklicala v RA, opisala situacijo in skušala dobiti zgodnejši termin. Sem uspela za 4 dni prestavit pregled, ker je nekdo odpovedal... srečno
|
|
|
|