PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Katjuška -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 20:11:09)

Pozdravljene!

Mi smo pravkar prerasli kinguruja in, ker je bilo to do sedaj naše edino prenosno sredstvo, vozička ne maramo, moramo kupit otroški nahrbtnik!

Lepo, lepo prosim vse, ki uporabljate tak nahrbtnik, če mi poveste na kaj moram biti pozorna pri nakupu, saj ga zelimo uporabljat tudi za v hribe(ne ravno zelo dolge ture, ampak kaki dve uri pa bi mali moral zdržat notri) in mora biti res ok. Nekako iščem kvaliteten in še cenovno sprejemljiv nahrbtnik, ki nas bo nosil še kar nekaj časa. Verjetno bi bilo fajn, če ima strehico in dobro hrbtišče,...???
Ful hvala vsem za nasvete, saj se pri poplavi ponudbe nikakor ne morem odločit.

LP Katja:metulj:

Nina Nana -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 20:17:02)

Katjuška, pobrskaj po OPREMA ZA OTROKE, kjer je Boštjan veliko napisal o tem. Mislim, da je to bilo nekje v mesecu marcu. Svetuje Deuter KID II ali III.
Jaz sem ga naročila pri Boštjanu in sedaj čakam nanj.

LP

Katjuška -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 20:49:08)

Hvala Nina Nana!

Kateri nahrbtnik ste vi naročili in kaj so bili glavni razlogi, če ti ni odveč? Sem prejle našla izčrpno poročilo od Boštjana, pa me vseeno zanima koliko si morala odšteti zanj, če ni skrivnost, ali je bolj ugodno, kot če bi šla v Avstrijo ponj, gre za to, da so cene kar visoke in pojma nimam kako bom mojega pripravla v ta nakup. Ali si je možno te nahrbtnike kje ogledati?

ful ti hvala, lpK:metulj:

Nina Nana -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 21:19:15)

Mi smo naročili deuter kid II, s strehico. trojke nisem, ker je bistveno dražja in za prave pohodnike. Za krajše izlete v naravo (npr. dve urci, z vmesnimi postanki...) pa je ta super. Cena s popustom (-25%), ki ga "zrihta" Boštjan je malo pod 30 000 SIT. Jaz ga bom dobila verjetno naslednji teden in si ga lahko prideš ogledat, če ti Žalec ni predaleč (še rima se).
Sicer pa na www.deuter.com lahko izveš kaj več.

LP

malika -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 22:18:42)

Mi smo prav tako vzeli Deuter2 pri Boštjanu. zakaj prav tega ne vem, ker se je odločil naš ati, je pa preštudiral Boštjanove naslove nahrbtnikov, primerjal,...
Smo pa res zelo zadovoljni, se zelo lepo obnese in mali je rad v njem.

Nina Nana -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (16.9.2004 22:52:58)

Malika, kdaj ste vašega sončka začeli nosti v njem?
LP

Katjuška -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (17.9.2004 7:57:55)

Res ti hvala za odgovor, bomo vidli, če se bom z vsemi temi napotki znala odločit, drugače bom pa spet prišla na Ringarajo mal povprašat, upam, da ne bo treba, cau, cau, lepo se imej!!
LPK:metulj:

MINEJA -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (17.9.2004 8:25:51)

Tudi moj mož se je vrgel v izčrpna poročila o nahrbtnikih. Prav tako nam je Ok Deuter, ampak cena je pretirana. Smo poiskali kontakt v AUS pa niso nič cenejši!:zmeden:
Smo pa bili pred dvema tednoma na dopustu na Rogli in smo imeli sposojen nahrbtnik Peg perego in vam lahko povem, da je za en DREK!!! :hudicek:To je eden izmed tistih brezveznih nahrbtnikov. Tako kot je ze opisal Boštjan. Najprej možu nisem verjela, sedaj pa sem se res prepričala. Skratka: neudobno sedenje, neuporabna strehica, nobenih nastavitev, ko otrok zaspi cel "kinka", tako da smo ga morali vzeti ven in ga nesti, zanič materiali, nobenega prostora za stvari, ...
To so naše izkušnje ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (17.9.2004 12:35:33)

Ne pozabite na nekaj! Otroške nogice so v nahrtnikih manj prekrvljene, bolj izpostavljene mrazu. Zato v hudem mrazu nikakor ni priporočljivo daljše nošenje otroka v nahrtniku. Raje premislite o nabavi vozička! Spomnim se nesreče, ki se je pripetila na Krvavcu, ko je očka smučal z otrokom v nahrtniku na hrbtu in so mu zmrznile nogice... Groza!

malika -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (17.9.2004 17:18:31)

Nina Nana mali je bil star nekaj čez 6 mesecev. Najprej je zdržal v njem slabe pol ure, zdaj pa mu ni več problem. Najdlje je bil v njem 2 uri in to brez ugovorov:)-.

Res je, da so nogice v nahrbtniku slabše prekrvavljene, ampak to velja samo za slabe "ruzake", takih proizvalajcev, kot je že Mineja napisala Za en drek. V tapravih nahrbtnikih,ki so narejeni res za kvalitetno nošnjo otrok pa nogice ne trpijo. Res pa je, da je potrebno delati postanke na poti.To pa paše tu nam odraslim.

Nina Nana -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (17.9.2004 22:26:23)

Malika hvala!
Komaj čakam, da mine še kakšen mesec in gremo v nahrbtnik.

LP

Anonimen -> PUNCE POMOČ - RABIM NASVET za OTROŠKI NAHRBTNIK!!! (20.9.2004 9:25:27)

Tudi če nogice niso slabše prekvljene, so neprimerno bolj izpostavljene mrazu, ko če otrok sedi v vozičku.

Stran: [1]