|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Canesten tablete
3.2.2007 11:31:57   
metka84
Pozdravljeni!Imam neko vnetje in sem dobila canesten tablete.Ko si jo vstavim mi čez noč ven malo priteče belo od tablet polek tega pa še nekaj samo nima barve samo mokro je,ker imam pa tudi premalo plodovnice ali je mogoče da mi plodovnica odteka ali je to od tablet ker se zdraviuser posted image Prosim pomagajte,ker me ful skrbi.

Ta prava nagajivka
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Canesten tablete
3.2.2007 11:50:15   
Anonimen
jst sem imela zaradi vnetja enake tablete in se mi je dogajalo isto. belo in mokro sem opazila na spodnjicah...

(odgovor članu metka84)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2007 12:19:33   
metka84
Hvala mi je že malo odleglo.Potem ni nevarnosti da mo odteka plodovna tekočinauser posted image

Ta prava nagajivka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2007 13:29:23   
Anol
Živ,

Tud jst sm imela te tablete za v nožnico in mi je prav tako iztekalo belo, tko da nič bat.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2007 13:30:49   
tinaaja
To ti lahko pove samo G...
Je pa tko, da definitivno tablete lahko povzrocijo tako stanje kot so ga pri tebi. Sem ravno po kuri z vaginaletami in se mi je vmes cez dan kdaj prav vlilo ven.. kar pa je cez noc, pa mislim, da sploh ni panike.

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2007 11:29:08   
metka84
Hvala za odgovore.user posted image

Ta prava nagajivka

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.2.2007 12:57:38   
metka84
Pozdravljeni!Predvčeraj sem končala z uporabo tablet canesten.Zdaj pa mi že dva dni teče ven nekaj prozornega brez vonja in barve čisto malo ali je še to od tablet ali pa mi odteka plodovna tekočina user posted image Prosim pomagajte.

Ta prava nagajivka

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.2.2007 23:04:33   
simonka
Zdravo.
Ravno danes sem dobila tablete in mazilo Canesten, ker imam močno vnetje. Ima podoben izcedek, moj je bil že rahlo zelen in sem mislila,da je to že plodovnica, pa me je moja G pomirila, da je to od vnetja.
Še malo pa bo ali ne . Rok imam 17.3.2007.
Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?