Baucka -> RE: Vneto grlo-Augmentin-bruhanje (5.2.2007 11:00:00)
|
Danes smo šli k zdravniku in je to 6. bolezen. Tako, da ni vneto grlo in ni bil potreben antibiotik. Komentar na naše zdravstvo ni potreben, ker mi je kar slabo ko pomislim, da sem jo mučla, ko sem ji dala tako močen antibiotik kot je augmentin. Da je bruhala in dobila drisko, ko je že tako ali tako bila tako boga od vročine in mi ni hotla ne pit in ne jest. Ko sem sedaj malo raziskovala pri mamicah majhnih otrok, augmentina sploh ne poznajo, dobijo pa Hikoncil, ko imajo vneto grlo in ušesa. Pediatrinja je rekla, da sem vredu naredla, da ji nisem več tega antibiotika dala. Ko sem pa v soboto klicala v zdr. dom pa mi je pametna sestra rekla, če je zbruhala, da naj ji ga še enkrat dam, če je to dozo zbruhala. Popoldanska sestra pa, da naj nazaj prideva drugače pa naj se še potrudiva s tem antibiotikom, kjub bruhanju in driski. Jezna sem kot kača. Razlika med vnetim grlom in 6. boleznijo, na prvi pogled, naj bi bila tudi ta: - pri 6. bolezni, ko zbiješ vročino je otrok aktiven, pri vnetem grlu pa kljub temu utrujen in umirjen. Pa še nekaj ne razumem. Zakaj nočejo povedat kater zdravnik je dežuren, kaj je to tajna. V soboto mi tega v MB niso hoteli povedati.
|
|
|
|