Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 9:46:00
|
|
|
|
total
|
1 x mi je ena govorila,da ni lepo dol.
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 9:50:54
|
|
|
|
Marogica
|
Meni deluje kar sem si sedaj na spletni strani ogledala super. Tako, da mislim, da ne moreš "mimo vsekat". Očitno obstajajo na Hrvaškem tudi hoteli, ki nudijo za (drag) denar, resnično to, kar si želimo. Plačaš, pa vsaj veš, da za to nekaj dobiš. Ponavadi je tako, da plačaš, pa dobiš pol toliko, kot je vredno. Če že. Saj boš poročala, kako je bilo ne? p.s.pa na obisk pridite k nam na Ugljan, je samo 20 min vožnje s trajekotm. Boš lahko primerjala civilzacijo z "divjino"
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 9:55:47
|
|
|
|
rija
|
Total: kaj pa naj nebi bilo vredu Marogica: pridemo, če boste maja tam Nam je P odsvetovala letovanje na otokih, tak da zdaj iščemo bližino bolnic
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 9:58:32
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Marogica: pridemo, če boste maja tam Bomo. Aja, pa otoki tudi imajo bolnice....
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 10:01:00
|
|
|
|
rija
|
a boste res tam Mi gremo 11. maja......
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 10:03:13
|
|
|
|
Marogica
|
Ne, 11. maja ne. Sem mislila tam okrog prvomajskih praznikov.
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 10:07:35
|
|
|
|
April
|
Ne zavajaj Marogica, na Ugljanu ni bolnice. Jaz bi tud šla, če bi bilo le malo bližje. Bom rajš do julija počakala, da se bom lahko vsaj kopala, saj kaj druzga tam itak ni za počet.
|
|
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 10:10:45
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: April Ne zavajaj Marogica, na Ugljanu ni bolnice. Ni bi moj namen, sem napisala na "otokih", kar sem mislila na splošno. Ja na Ugljanu je ni. Oz. sem videla en veliki znak H, seveda smo mislili, da je bolnica, nakar smo ugotovili, da imajo tam umobolnico
|
|
RE: Zadar / Hotel Falkensteiner Club Funimation 3.2.2007 10:12:41
|
|
|
|
total
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Total: kaj pa naj nebi bilo vredu Je rekla na sploh da se ji ni dopadlo,jaz še nisem bla... Marogica: pridemo, če boste maja tam Nam je P odsvetovala letovanje na otokih, tak da zdaj iščemo bližino bolnic
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?