Ker še vedno kupujemo avtosedež, me zanima razlika med maxi cosi sps in maxi cosi priori xp. Prosim za odgovore!!!
Saraja
polona2 -> RE: Razlika???? (2.2.2007 22:54:06)
Mi ima imamo oba, Xp je novejši in ima nekaj izboljšav, poskusi z iskalnikom, ker smo o tem že debatirale.
April -> RE: Razlika???? (3.2.2007 7:54:12)
Prvega težje namontiraš v avto, zato ker se sedežna enota ne umakne na stran. Pa tudi ramenske trakove se drugače nastavljajo in zato potrebuješ malo več časa. Ampak, ko enkrat namontiraš sedež a avto in nastaviš ramenske pasove, je uporaba čist simple in se ne razlukuje od priorija.
XP je bolj dodelan, tako kot je že ena pred mano napisala, zagotovo je boljši, ni pa nič narobe s sedežem SPS. XP je zato tudi dražji.
Tobi pa je naslednik XPja, torej še boljši etc...
mala zirafa -> RE: Razlika???? (8.2.2007 9:09:23)
Mi smo ravno včeraj dobili po pošti iz sončka prirori xp in nam je ful všeč.Bil je na akciji za 125 evrov.To bi vprašala tiste ki priori xp že imate, ali je normalno da se naklon neprestano premika in ga ne moreš fiksirat?je to zaradi tega ker je "univerzalen"?
Naša mala ima šele 13 kg in je stara 2,5 let.Mislite da mora še dolgo ostato v starem stolčku 9-18gk?je katera prestavla otroka predčasno v večji stol?