metuLJchy -> RE: da vidimo če pozitivne misli pomagajo? (23.2.2008 20:31:45)
|
Citrončica, uživaj!!!! Uživaj vsak sončni žarek, vsako kapljico morja, uživaj vsak trenutek - in kaj pa veš, morda se s poti vrnete trije?? Andeja, si lepo zelo napisala. Sem vesela, da ti je bila tudi ta tema v oporo - istočasno moram povedat, da ste bile tudi ve, vse čudovite punce meni marsikdaj v oporo. Brez vas verjetno ne bi danes še vedno tako kot pred letom dni verjela da bo uspelo! Danes imam občutek da imam ovulacijo - to je napredek, prej tega nisem čutila. Zame je že to mali čudež. Verjetno danes ne bo akcije, ker sem jaz potolčena, pa moj je tudi nekaj bolan, na silo pa ne hvala... ampak že to, da sem se premaknila z mesta, kjer po več mesecev ni bilo menstruacij (posledićno ovulaciju), da ne govorim, da ovulacij sploh nisem imela zaradi prolaktina) je zame uspeh. Ki vem, da bo nekega dne pripeljal do uspeha. Že to, da imam redne menstruacije in čutim ovulacijo je veliko...zaenkrat! Yuliah, tebi želim vso srečo pri postopkih, pa prolaktin malo vmes preveri, da bo takrat ko boš imela postopek ok... Aja, še moja noga - cel dan sem bila pridna in počivala. Čeprav vem, da glede na temperaturo zunaj, če bi bilo vse ok, bi danes šla prvič tečt. Sem pa se odločila, da bom letos več kolesarila, ker manj škodi kot tek, pa plavala. Ja, andreja, morda pa je res, jaz cel čas nekaj okrog skačem in morda me hoče usoda malo ustavit - samo kaj hočem, meni je res lepo zunaj migat, vem ko sem lani tekla, mi je tista ura vse slabe misli, vsa slaba počutja odplVIL ven. Enostavno me miganje dela bolj živo, bolj srečno, bolj zdravo...
|
|
|
|