metuLJchy
|
ohoj punce, končno malo časa da kaj napišem! Ravnokar se vrnila z rojstnodnevne zabave 6 letne punčke, je blo res luštno, smo barvali ulitke iz gipsa, ta male so padle tolko noter, da smo pobarvali vse4 kar smo imeli na mizi (pa ni bilo malo teh ulitkov!), sem se še jaz kot otrok počutila, oziroma vsaj moja duša je bila zelooo otroška . Ker sem jaz zamudila današnjo debato moram najprej reči andreja mi je žal za tvojo punčko, da si jo izgubila! In vsaka ti čast, da kljub izkušnji, ki jo imaš za samo izžarevaš toliko pozitivizma!! Res si faca! Pot in citrončica pohvala iz srca, da sta napravili spisek! Zdaj samo še čimprej v knjižnjico in veselo na delo! Jaz bi na spisek dodala še eno, ki je zame "biblija" preporoda in pred leti moj začetek v bolj sončno razmišljanje (ja punce, 6 let nazaj in vse prej sem bila precej zamorjena, vase zaprta, skratka ni bilo luštno): Mali princ!! Ta knjiga je takoooooooooo lepa!! Aja, polma tebi pa čestitke, da si se odločila spet teči, fizična aktivnost dokazano ne aktivira samo telesa, pač pa tudi naše mišljenje in dobro počutje! Le vztrajaj in poročaj, si mi dala voljo, da se po zimski sezoni tudi jaz čimprej začnem spet poditi s kolesom naokrog! Ok, zdaj pa k temi, ki sem jo obljubila. O Mariji, oziroma moji bioenergetičarki. Nisem prej verjela, dokler mi na morju ni prijateljica povedala kako pomagala njenemu možu, hčerki, pa kako je svakinja po dolgih letih končno zanosila... sem poklicala, ampak itak sem morala čakat 2 meseca (običaj za prvi obisk, ker ženska je res tako iskana da hodijo iz vsepovsod) da sem dobila prvi datum...v čakanju tega novemberskega dneva pa so mi pri ginekologinji ugotovili da imam povišan hormon prolaktin, in me poslali na kup preiskav+slikanje glave, kar mi bilo ful čudno. V tistem obdobju sem imela res obupne glavobole, topa bolečina v zatilju, dostikrat sem se že zbudila z njo, najkasneje do popoldneva pa je prišla vsak dan! Ni bilo luštno...prvi rentgenski izvid sliaknja glave pokaže da nekaj res je, sum pade bodisi na povečane žleze, bodisi tumor! Me je zvijalo v želodcu! No, k sreči ravno v tem obdobju začnem k Mariji hodit, pove mi zakaj moje bolečine v glavi in še dosti drugega. Moram še povedat da sem imela pred 10 leti ko sem bila stara 18 let hude težave z očmi, na en uček mi je vid dobesedno izginil, kar so ugotovili na sistematskem pregledu! Šok za osemnajstletnico, v zadnjem letniku srednje šole z maturo pred vrati! Kalvarija se je takrat šele začela, sledilo je v naslednjem letu mislim da 6 operacij, ki niso pomagale nič, najbolj banalno pa je DA NIKOLI NISO UGOTOVILI VZROKA zakaj je do tega sploh prišlo! Takrat me je Mali princ očaral in povedal da na svet ne gledaš le z očmi, temveč predvsem s ! In sem vzela to kot nauk te neprijetnosti in nehala kolikor se je dalo o tem razmišljat! A ko sem prišla k Mariji bi je povedala za vzrok kaj bilo z očesom takrat in po njenih besedah, če me ne bi dohratji tolikokrat operirali in bi najdli pravi vzrok bi se vid sam od sebe izboljšal... njena teorija pravi da sem kot mali otrok še enkrat padla z glavo nazaj in je steklo malo krvi v možgane, ta kri pa je naredila mali strdek, ki najprej je dal mir, potem pa v enem določenem trenutku pritisnil na vidni živec! Punce ta razlaga se mi je zdela tako logična, da bolj logične še nisem slišala! No, in ker vzok ni bil nikoli odstranjen sem tudi imela take glavobole! 3 ali 4 sem bila pri njej na terapijah do drugega slikanja glave v decembru z magnetno resonanco, glava me je že po prvem obisku nehala bolet in me od takrat NI VEČ ZABOLELA, koliko to meni pomeni! Rekla mi je da večino je do tistega trenutka ta strdek že odstranila, nekaj pa bo še vseeno pokazalo a bo minimalo! In je bilo res tako! Na magnetni resonanci je pokazalo le še samo tvorbico, ki naj bi bila po njihovih besedah povečana žleza. V teh čakanjih med prvim in drugim slikanjem bi se mi zmešalo če ne bi k Mariji hodila, vsak trenutek bi se žrla kaj je, tako pa sem VERJELA da ni nič, da mi Marija je pomagala! Vid je kljub temu da je sama rekla, da ne more dosti pomagat ker je oko pač fizično od vseh operacij preveč uničeno, se malenkostno izboljšal! Sem bila tako vesela tisti dan ko to ugotovila, sploh verjet nisem mogla. Poleg tega mi je odpravila blokade na čakrah, pa povedala zakaj ne morem zanosit...namreč naj bi 6 mesecev pred tem imela spontani splav, čisto zgodaj, in je bila baje še nerojena dušica v mojem telesu! Paradoks vsega, točno v tistem obdobju sem imela feeling da sem noseča, spomnim se dneva ko mi je bilo za umret slabo, komaj sem se pripeljala do doma, zjutraj sem imela krvavitev, mislila sem da je prezgodnaj M., pa zgleda da to ni bilo to ...po tem, so se mi ciklusi čisto zmešali...iz prej rednih 21 dni sem imela enkrat 42, enkrat 48, vse živo! In oktobra ko sem bila na HSG so mi res vidli droben zračni mehurček...vprašam kaj pa to? Ah, nič hudega, prehodno, se samo očisti....ta mali mehurček zračni je bil očitno sled najine pikice...v času terapij ni priporočjivo zanosit ker so energije premočne, pa še vse te preiskave in nisva delala na zavestno, razen parkrat no se nama je izmuznilo izpod nadzora. Zdaj sem končala s tem, počutim se dosti bolje, je moj prvi ciklus po vsem tem sranju zadnjih mesecev, a mislim da sva zamudila O.... kaj čmo pa naslednji mesec, ljubezni se ne da splanirat! Mislim, da nisem napisala dovolj, amapk še preveč, verjetno že . Še za tiste ki vas zanima, ona je iz Podlipe pri Vrhniki, terapije zgledajo tako da prvi obisk si eno uro pri njej, pove kaj vse je narobe, odpre takoj morebitne blokade, to je neka prva pomoč, in seveda na podlagi tega te zdravi potem. Ta prvi obisk je drag, vsaj meni ga ni bilo nikoli žal. In sicer 15.000 sit. Potem sledijo en mesec obiuski na energetskih točkah (preko 90 teh točk, vsaka na določen del telesa deluje in zdravi), čas in točke ti določa ona. Tej obiski stanejo 20 eur. Po 1 mesecu sem jaz prišla le še 1x na dva tedna na točke, potem pa zdaj imela po enem mesecu še en obisk! Zdaj zaključila. Če preračunam me je skuno prišlo cca. 45000 v 3 mesecih, ma to ni nič v primerjavi za to, da pred magnetno resonanco nisem čutila strahu, za to, da me ne boli več glava, da končno vem, kje tičal vzrok mojih učk, in predvsem da mi dala upanje, da bova tudi midva imela svojo pikico . Tiste ki vas zanima njen telefon je 01/750-58-06 oz. 01/755-60-48, kliče se lahko med delavniki RAZEN SREDE (bioenergetičarji se ob sredah filajo z energijo) in sicer dopoldne med 9-10 uro in popoldne med 17 in 18. Glede ure se je treba držat, ker ima pač dosti strank...in se splača počakat tista 2 meseca do prvega obiska in dat skozi še 2 ali 3 mesece terapij! To je moja izkušnja, ni reklama, ni blablabla, saj sem hotela najprej pot napisat zs pa sem rekla, če lahko moja izkušnja pomaga še komu je to le dobro delo.... Aja punce, iz katerih koncev Slovenije pa ste, jaz iz Nove Gorice ampak sem preseljena v okolico Ljub lane zadnji 2 leti... Nočka!
|