pot
|
metuLJchy, jaz sem na vrsti za nov začetek ta ali drug teden, kakor se bo pač moje telo odločilo. Sem se pa odločila, da sem ta cikel dala možnost bioenergiji, drug cikel naprej pa Aglurabu in medicini, da ni vse na enkrat in prevelik šok za telo. Če bom lahko, pa gre marca spet k bioenergetičarki, ker bi tudi ona rada, da so moji jajčniki na naslednjem pregledu (aprila) kot prerojeni in lepi na ekranu UZ. Vam bom napisala še en odlomek, ki sem ga danes zjutraj prebrala, ker je res kot nalašč za naš ˝klub pozitivno mislečih˝. Se pravi, še vedno iz knjige Moč je v Tebi, zgoraj napisane avtorice. ˝Vse kar se vam je doslej pripetilo v življenju, so ustvarile vaše misli in prepričanja iz preteklosti. Ne ozirajmo se v svojo preteklost z občutkom sramu. Glejmo nanjo kot na del bogastva in polnosti svojega življenja. Brez tega bogastva in polnosti danes ne bi bili tu, kjer smo. Nikakršnega razloga ni, da bi se obtoževali, ker niste ravnali bolje. Ravnali ste najbolje, kot ste znali. Opustite preteklost z ljubeznijo in bodite hvaležni, da vas je pripeljala do nove ozaveščenosti. Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.˝ Če vam je všeč, da vam napišem kak odlomek iz knjige, vam v prihodnje še kakšnega prepišem. Sicer, pa boste knjigo tako ali tako najverjetneje prebrale kar same, ker je notri še veliko koristnega, vsega pa ne morem napisati. Mislim, pa da je res zelo pomembno, da svoje možgane operemo in speremo stran pesimizem in negativne misli, ki nimajo v naših misli več prostora v prihodnje, pa sadimo le sončne misli.
|