adriana_m
|
Ribicau mi podnevi spimo od 3-4 ure, včasih spi kar pet ur, samo potem imamo res lahko hece ponoči, sem pa ugotovila, da pravzaprav ni pravila. Npr. se matram ga zbujati čez dan, pa mi potem ravno tako ponoči ne spi (pravijo, da če podnevi premalo spi je tudi ponoči razdražljiv ). No danes smo že imeli eno tako noč, ko nam spet ni spal, se je hotel hraniti na 2-3 ure, sedaj pa mi že celo popoldne spi kot top. Ima tak dan ni kaj. Kar se polivanja tiče imamo enako težavo, pojavila se je pa včeraj, vendar sumim da zaradi dovajanja čaja. Ma vse je izbruhal skoraj kar je pojedel, potem pa hotel spet jesti... Danes mu nisem več dala kapljic po čaju, pa pol manj sem jih dala, pa je takoj bolje. Ne poliva več toliko, ne bruha, skratka... Kar se pa finte tiče, da bi ga prej odstavila, jaz sem poskusila, pa se je jokal kot bi ga s kože drli, tako, da ni šlo...lahko pa poskusiš vsak dojenček je drugačen. Jaz sem se navadila ga dajat spat ob 11h, oziroma takrat sledi zadnje hranjenje, potem pa schlafen. In potem spi do 4-5 h. Ni pa pravila, saj pravim. Je pa ena dala dober nasvet, ne vem na katerem forumu, ker jih vec obiskujem, da naj dam izcrpano mleko, in to dobro funkcionira. Ker potem se dovolj dobro naje in spi kot top . Pomojem se ti ni treba toliko bati kdaj naj spi, poskusi vec principov, pa bo... Mi smo tudi brez ocka ostali, ampak je sedaj babica vzela dopust in zelo prav pride. Malo smo se morali navaditi na spremembo, sedaj bo pa kar tezko, ker drugi teden bom pa cisto sama. ampak bomo stari pa ze 4 tedne, pa bo slo, pa se jaz se vsak dan bolje pocutim, pa ve? Lp, A.
|