ribicau -> RE: Februarčki in Februarčice 2007 (24.2.2007 10:59:36)
|
Zdravo mamice in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]! Naša je danes tudi spala od 23ih (eno uro sem jo uspavala, ona pa se je tko drla, ko bi jo s kože dajal) pa do 4.30, potem pa od 5.10 do 8.30! Kar u redu a ne? Joj kako jaz upam, da bo to vsak dan! Sedaj je to že 12 dni! Jaz kr seštevam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...Drugače je pa ponavadi od takrat ko se zjutraj zbudi, pa cca do pol enih, ko gremo običajno ven zbujena, potem pa ko smo zunaj in ko pridemo nazaj spi skupaj cca 3 ure. No danes pa ne vem kaj je, ker je namreč zjutraj po dojenju zaspala in spi še sedaj.... Glede uspavanja sredi noči sem pa pogruntala sistem (no ne vem če sem ga pogruntala, ampak vžge), najprej jo podojim na eni dojki, potem podere kupček in nato še na drugi, ampak tukaj pa počakam da zaspi in jo potem prestavim v posteljico...ja klinc, drugače pa ne zaspi. Kolumbo mi smo šli prvič ven, ko je bila mala stara 6 dni, in to smo šli ven za 15 min. Potem, pa naslednji dan nismo šli, ker je bilo ful slabo vreme, od takrat pa do danes pa smo vsak dan zunaj in sicer po cca 30 min! Danes zaenkrat še ni sončka, ampak midve bova šle vseeno ven, ker greva peš do mojih staršev, sem se namreč naročila na kosilo, ker je moj možek v Garmish partenkirchnu in navija za svojega bratca. Nam je patronažna rekla, da za ven iti, sploh ni problema. Aja pa še to Kolumbo, jaz ji tudi ne dam nič čaja. Sploh mu ga ne dajaj po flaški, ker bo mulc pogruntal, da je veliko lažje piti iz flaške in se ne bo več hotel dojiti. Pa baje mu tudi ni priporočljivo dajati večjih količin, ker se mu želodček napolni in potem v možgane ne dobi ukaza, da je lačen - in spet ne bo hotej pri tebi jesti. Jaz sem naši dala po žlički ene 2x po 4 žličke bebe čaja, ker sem imela občutek, da jo je nekaj zvijalo, ampak to je bilo pa tudi vse. No pa še nekaj je, to mi je pa zadnjič patronažna rekla, da če otroku že damo čaj, naj mu ne damo takega v granulah, ampak skuhamo takega v filter vrečki. Ta v granulah namreč že vsebuje sladkor....Hipp vem da je v granulah.... No toliko zaenkrat!
|
|
|
|