ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst kuham kosilo, telefonov sploh več ne dvigujem, ker se mi ne da vsakmu posebi razlagat, kje kej piše,....Maykl še kr neki z vročino, sicer minimalno cca 37,5-38, glih tok, da ne morva ven, čikam že ceu dopoldne skos okn v kopalnici, morm nehat, ker če dec zavoha v nedeljo k pride me bo pržgal da se bo men kadil Zdele kuham, zase vampe, za majkla pa omako boloneze in pire....pol ga bom dala mal u garažo pa vrata odprla da bo avte gledu, da saj mal zadiha...upam, da so res zobi, ker skoks not tlač vse možne igrače.........spanje ponoči nespremenjeno...zdej mam novo taktiko..pod postlo eno termovko čaja in jo kr u miže točm, ko zacvili, pa glavo mam spet obrnjeno na kontra proti špampku (kot takrat k se je rodil), pa plenice sem zamenjala, da ponoč ne preoblačim več bodijev in pižam.... Fešta dons odpade, bom v nedelo nardila kosilo, pa da mi mami zutri tamauga popazi, k če ne ne morm nč kej konkretnga skhat. Ajde čaučy pa sej pomojem tud če gresta na hitro kakšen krog z vozičkom, ne more glih škodvat a? Ej, če nisem preveč firbčna, zakaj pa morš ti kuhat? A nisi rekla, da ma tast god...al nekej tacga?
|