ribicau -> RE: Februarčki in Februarčice 2007 (29.11.2007 21:23:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer Tudi jest prisotna. Danes sem spet malo uredila igralni kotiček. Sem ga malo povečala, nekaj igrač pospravila, nekaj dodala. Pa zaboj sem kupila za igrače. Tud Mark še ne spi, je spal popoldan 2h40min, pa še dopoldan v šopingu ene pol ure, tako da smo malo potegnili danes. Sem ga šla pa prej popoldan kr zbudit, da ne bi predolgo spal. No, zdej vidm, da je oči pršu iz sobe in da jima je uspelo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Jest pa kuham večerjo, so se mi zaluštale hrenovke. Njami! Se še kej javim. Aja, pol grem pa mal okrašvat, tako novoletno. Morm smrekco zrihtat, pa še kej se morm spomnit. A dela kakšna sama doma čestitke za novo leto? Kakšna ideja? papa Tud jest bi se mogla na igralni kotiček spravt, pa sploh nimam energije. Jest pa rabim idejo za adventni venček, pa nekaj za na vhodna vrata? A ma katera kaj na lagerju? Še to, koledar, kot je predlagala Visnjaaa, se da izdelati preko spletne strani Foto Čebron...on ima v Tržiču foto studio, pa na netu ima program!
|
|
|
|