Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 17:12:55
|
|
|
|
malecka_mateja
|
žal je tako!kruta amapak resnično! jaz upm da se čiprej reši!popadki so že na 5 min samodprta je že 5 ur samo 2 cm!to me skrbi!tak je blo pri meni!!na koncu pa so mi carskega naredli!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 17:22:19
|
|
|
|
DaniNeli
|
jaz nevem kaj šparajo s temi CR! Jaz bi ga tudi morala imet. En dan pred porodom sem zvedla,da je Neli obrnjena z ritko dol.In tako sem tudi rodila.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:13:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
rodili smooooooo!ne morem verjet! imamo leona 49 cm in 3190! je šlo hitro ker je ob pol šestih bla komaj 3 cm odprta pa prvo doza umetnih ji je začela tečt!ob pol sedmih je rodila
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:19:15
|
|
|
|
Bubilu
|
Jeeeeeeah!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:26:11
|
|
|
|
malecka_mateja
|
joj sem srečna ej!sam da jo ne mantrajo več!ima pa ful črnih lask! komaj čakam da ga vidimo! no naša že spi!pa upam da čimdlje!moj pride celo ob 10 domov pa sej nemorem verjet!no kje ste???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:33:12
|
|
|
|
DaniNeli
|
ajoj,ajoj! Nekateri malčki spijo že za noč,moja pikica pa je mal zafrknila nas in sebe! Namreč tako je bla sitna in zaspana,da jo je pobralo za 20minut na kavču. Upam,da ne bo halo zvečer.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:36:45
|
|
|
|
Bubilu
|
Naš že tud spi, zato bo pa zjutri mamamam takrat ko bi še jst full spala, zdej pa grem mal izkoristit situacijo...
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:49:32
|
|
|
|
DaniNeli
|
morem jo navadit,da gre spat okrog 20h. Ma samo,da mi spi celo noč,to je važno.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 19:58:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ja danineli mi mamo našo že ful dolgo tak navajena!in je prav fajn!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:15:33
|
|
|
|
DeMer
|
Čau bejbe! Kako ste kaj? Jaz sem čist crknjena. Sva imela dopoldan telovadbo in nas je ful gonila. Ona telovadi sama, nam pa reče naj DOJENČKE vzamemo v naročje in tempo do konca. Sme bla čist mokra. Pol je pa še Mark plezal po enmu stolpu iz plastičnih stolov in mu je spodrsnilo in je posnel malo kože po obrazu. Sme bila čist hin. Pa še kri mu je tekla. Prou bogi je bil. Pa še spal ni kaj preveč, samo 1,5 ure. Ponavadi spi 2,5 do 3h. Jest sem pa skoz nelki letala in iskala danes. Sem od doma prvlekla novotne okraske, ker jaz vedno okrasim 1. decembra. Mark se tud skoz po ušesu praska, prou do krvi. Ne vem zakaj, umazanih nima. Drgač ga pa žuramo ponoči. Vsako noč tako kakšno uro ali več. Včeraj sme po 2h urah obupala in mu dala mleko, je spil 200 in zaspal. A mislite, da je lačen? Do sedaj ni nikoli jedel ponoči. Ne vem, kaj mu je. So tud zobki na pohodu, ampak..... Kje je Atena? Uh, MAteja prjatlca se je pa orngi namatrala! No vazno, da sta oba zdrava! Sej pol se vse to pozabi.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:17:13
|
|
|
|
DeMer
|
Drugače pa Mark tud že spi. Vedno gre spat okoli 7.30 do 8h. Ker tud jaz rabim ene par svojih minut zvečer.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:28:49
|
|
|
|
malecka_mateja
|
demer sej v bistvo v bolečinah je bila samo 5 ur!ostalo je bla brez bolečin ker ni mela svojih popadkov!tako da...ampak že da je mogla včeraj cel dan v porodni bit pa ni vedla kaj bo pa danes se ji je komaj ob 2 začelo dogajat!to je mučno čakanj kaj bo! sta zdrava in mali je ful lepi!mi je slikico poslala!mater je cuker pa ful je atiju podobn! drugače pa ne sekiri se veš kolko krat bodo še padli!čeprav jaz sem ista sam kaj vse naš če čaka!naša se kr spšča že in včasih grdo pade!amapk drugače pa že zna past na rit ali na noge se vrže ampak v stajici je že dvkrat grdo padla je mela plavo!
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2007 20:42:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2007 20:42:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:45:02
|
|
|
|
DeMer
|
sej ne vem al nej grem spat al kva nej Ne it še spat, povej nam kej. Kaj sta počela danes?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:46:39
|
|
|
|
DeMer
|
Maykl tut že spi, spet ma vročino , upam da so zobbki. Kolk pa ma vročine?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:52:06
|
|
|
|
DeMer
|
Družba se zbira
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:54:20
|
|
|
|
ribicau
|
za Leona, končno a ne? Midve sva se popoldne potepale, zdej pa že eno uro spi. Čakam mojega bratca, da pride zdele, pa s sabo bo prinesu , moj je pa na rekreaciji -fusbalu in bo dobu ostanke lasagne! Evo je že kle...cao
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:56:39
|
|
|
|
DeMer
|
Ribicau, za 4 !
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:57:49
|
|
|
|
DeMer
|
Jest pa rabim mal šoping terapije in grem jutri mal dušo potešiti. Morm kupit luče za ven, pa še kaj.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 20:59:35
|
|
|
|
DeMer
|
KJE SPET KLEPETATE? A STE SPET NA MSNju!!! TAKOJ SEM!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 21:01:12
|
|
|
|
malecka_mateja
|
tukaj smo! povej kj demer
|
|
[Brisano sporočilo] 28.11.2007 21:02:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 21:04:08
|
|
|
|
DeMer
|
me je mateja odvrnila od hišnih opravil Pravilno, morš mal počivat! MAteaj,kje si uspela zgubiti poročni prstan?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 28.11.2007 21:08:36
|
|
|
|
malecka_mateja
|
bravo lolumbo! demer nevem kje!ga nisem nosila ker sem bila noseča in se je nekje zgubil ali pa noge dobil!sem sklerozn ap nevem sam da mamo novega pa je vse ok! kje te višnja je danes??? madonca še v pojstli me križ boli!najbljš da imao računalnike ki jim govoriš inoni pišejo! sam leptop je pa zakon ej!sem ful navdušena še malo pa moj pride!in kaj bo reko sej sem vedno da bo zdaj računalnik v pojstli z nama spal
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?