Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 9:48:39
|
|
|
|
pikecpokec
|
hja, ne vem kdaj bo ohcet. sigurno bo pa čisto majhna, v družinskem krogu, pa eno fajno kosilce... sma razmišljala da bi se tam okol galovega r.d. sam ko mal berem kdaj so punce že začele s pripravami, me pa kr mine . vse mejo že splanirano, poročile se bojo pa npr. junija drugo leto. a to se ne da tko recimo v enem mescu vse zmenit in zorganizirat? ker drugač se jst ne grem tega heca. bomo pač še mal koruzili
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2007 9:56:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2007 11:20:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 11:46:10
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Atena, kje si, jst sm še zmeri doma, Ribicau in Demer bosta pomoje že vse pokupili oj midva sva še kar tukaj, greva ele popoldne. Vogel je še kar ok, sam me pa jajčniki od tok bolijo, da ne morem niti stati dobr kaj šele sedet. Uživejte na srečanju! POMEMBNO OPOZORILO ZA MALECKO_MATEJO IN MARGIT! Staredva od mojga sta v kleti našla trip trap od mojga in ga bomo preštrihali in ga bomo imeli začasno sedaj pri moji mami, potem pa kjer se bo pač največ uporabljal. Tako, da tistega ni treba naročati, pa vseeno hvala! Smo na vezi.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 12:31:56
|
|
|
|
atena777
|
A boste kej NKBM delnice kupovale?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:08:09
|
|
|
|
DeMer
|
A boste kej NKBM delnice kupovale? Kaj svetuješ?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:11:09
|
|
|
|
DeMer
|
Atena, kje si, jst sm še zmeri doma, Ribicau in Demer bosta pomoje že vse pokupili Ewo, mi smo doma. Je bla gužva za pop , ampak nekaj evrov nam je pa uspelo zapravit. Zbilčanke so zatajile, samo ta pristne gorenke sva ble. Torte zmanjkalo še preden smo se uspele z vozički do tja prbasat. Mislim, da bi mogle srečanje prestavit. Ko boste vse OK, pa povejte. Grem kuhat, ker sem lačna, ker je bila kolona za restavracijo v Intersparu.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:11:58
|
|
|
|
DeMer
|
Ribicau, Mark je šele zdejle zaspal. Upam, na 3 h tišine.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:42:23
|
|
|
|
DeMer
|
Kje pa ste vse, k je takle vreme?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:43:58
|
|
|
|
helimaša
|
čao bejbe! evo, jst sm dons mela telefonski dan in sicer....klicanje za vrtec.hmmmm....v vrtec ni sprejeta za privat vrtec pa hoče met 400 evrov ...ta je čist na glavo padla....drugač majo pa itek privat že vse zaseden....pa sploh ne vem kva bomo nrdil....tašča pa še v službo hod, moja mami je pa predaleč za vozit....se ne splača.... a ma še kera tak problem?po mojem da bi blo najbolš da bi sama privat odprla ta je pa dobra a, ne?! pa še dž je dons in mormo kr not bit.joj, bedno
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:47:08
|
|
|
|
DeMer
|
A katera kupuje tekaške smučke? Jest jih prodajam, ful dobre Madshus. Če kero zanima.
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 13:56:10
|
|
|
|
DeMer
|
a ma še kera tak problem? Helimaša, mi imamo isti problem. Sam bi se bomo kr vozil do moje mami, ker nam ne preostane nič drugega, vsaj do septembra, pol pa upam ,da dobimo vrtec kje tu v bližini.
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2007 14:03:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 14:44:59
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! Naši Evi se ne da sami igrat, mora bit mamica skoz zraven, sej ne vem, al nej al ne se . Zdele, čez ene 20 min jo bom dala spat. Qlandia....gužva. Popoldne bo pomojem še večja, ker bodo tisti tam, ki so popoldne bli v službi. Dopolde so bli u glavnm penzionerji.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 14:46:03
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Midva sva šla na en krog in zdej car spi že 2 uri kr v garaži , jst bom šla mogoče popoldne kej v kontrolo al pa pol zvečer DO KDAJ JE ODPRTO??? Margit upam da je dočakala majstre, ker to je ena najhujših muk gradnje,...čakaš pa čakaš, pa nobenga kkk od nikoder...mi smo bli zmenjeni za ureditev sdvorišča v novembru...no pa je zanč zodar reku joj sori spomladi....Maykl se je zbudil, šibam Pomojem je do 21ih odprto
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 16:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo! Mi smo kr natempirani, rolamo muziko skoooooz! Se mi bo zmešalo od mačkov murijev in murenčkov, ampak vsaj tamali je tiho!!! Ko se dobimo, vam lahk priredim solo koncert - bom zabavala malčke, če bo treba! No, vglavnem sam na hitrco za ribicou: http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html Na tem naslovu najdeš od Hoco-ta in Chicco-ta rukzake za nošenje otrok. So okol 85 ojrov. Js mam super izkušnje - sem tam naročila vozek in ga dobila za tretjino ceneje kot tule. Dostava je tudi bila fuul hitra (3 dni) in to med novoletnimi prazniki! Mal si prečekiri! Šibam, tamali rogovili
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 16:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh...noče povezat... v glavnem pejt na kikiwelt.de, online shop, pol pa klikn na BAUCH & RUCKENTRAGEN... čau!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 17:11:15
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81 Eh...noče povezat... v glavnem pejt na kikiwelt.de, online shop, pol pa klikn na BAUCH & RUCKENTRAGEN... čau! Hvala. Ne boš verjela, prejle ko je Eva spala, sem ravno Kikiwelt čekirala
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.11.2007 19:26:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 19:46:34
|
|
|
|
DeMer
|
mi smo bli u šopingu, poročam kasneje, mam novo stilsko preobrazbo od glave do čevlje KJe ste bli? Poročaj!! Kaj in kje si kupila?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 19:57:36
|
|
|
|
DeMer
|
< Sporočilo je popravil DeMer -- 22.11.2007 20:03:50 >
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 20:04:46
|
|
|
|
DeMer
|
MArk pa ima po trebuhu in malo po hrbtu take male roza pikice. KAJ BI BILO TO?
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 20:14:34
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer MArk pa ima po trebuhu in malo po hrbtu take male roza pikice. KAJ BI BILO TO? A so suhe, al bolj "sveže"! Kaj je bilo danes v tistem Hippu dopoldne?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 20:15:09
|
|
|
|
ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mi smo bli u šopingu, poročam kasneje, mam novo stilsko preobrazbo od glave do čevljev to bejba, jest bi tud
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 22.11.2007 20:16:55
|
|
|
|
ribicau
|
jest pa pečem kruh, je že skorej pečen, potem delam večerjo za naju (pečen krompir, piščančji fileji - pohani, pečena rdeča paprika okisana) njami, moj pa Evo daje spat, upam, da bo takoj zaspala, ker bo večerja vsak čas fertik
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?