ribicau
|
Alo, alo sem vam že popoldne letanije napisala, potem se je pa tamala zbudila in sem jo šlanazaj uspavat, pa še sama sem zaspala....pol sem pa vse zbrisala! Kolumbo hvala za musko! The best.....sem se že učila (beri: cel popoldne jodlala), tamala je pa zraven mene živčnega fasala . Z atijem danes ni blo nč, se je cel dan učil, ker ma drug pondelk izpit (dela mag.) Je pa tamala dons spala samo 1x, in sicer od 12ih do 13.20, vmes sem jo seveda mogla še enkrat uspavat, ker se obvezno po pol urce zbudi....pol pa nč več do 19.30, ko je šla spat za noč (zjutraj je ustala 7.30)! Upam, da nismo že na ta urnik prešoltal, ker res nimam energije spanec samo 1x dnevno....prej mi je blo bolj všeč, 2x po pol urce.... Naročila sem tisto igračko za hodti zraven, ki se potem sestavi v mizico.....jo bo miklavž prnesu pr dedku in babici , sicer je to še skor en mesec, ampak sej bo še aktualna. Sem pa gledala za nahrbtnike za nošenje otroka, pa ne vem, če ne bom kr rabljenega ubodla, matr novi so tolk dragi, rabljenega pa dobiš za cca 50 % cenej...nov je kar 140 eur.....tak da je dober, pa da ti hrben proč ne odpade....pa še da se dobr počut....Hvala Atena777 za mail, je prou pršu jutr zutrej pa pičim v Šk. Loko h G po tabletke, že tretjič...pa upam, da jih tokrat dobim, da ne bo spet zaprto Popoldne pa plavanje....Demer, vaju z Markom verjetno ne bo a??? Upam, da se poštimata čimprej Grem ajat, ati še gleda NFL, tko da danes verjetno (spet) ne bomo škatle praznil ....če dobr pomislim, a sploh rabim tabletke AJA ŠE BIG NEWS....SEM UGOTOVILA, DA EVI NE RASTE SAMO EN ZOBEK, AMPAK OBE SPODNJI ENKICI HKRATI , pa čist pridna je, upam, da bo vse zobke tko lepo dala skoz Pa še en question, kolk časa traja, da zobek zraste, sej vem, da pr vsakem otroku drugač, ampak čist tko za info.... Fajn spite, nočko!
|