|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
11.11.2007 18:44:40   
Darca_k
Hvala kolumbo, se ti javim..

DeMer, držim pesti za Marka!!!

Joooj malemu sem pustila, da je tipkal na starem računalniku, pa mi je črko D vtrgal user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
11.11.2007 18:46:50   
pikecpokec
Živjo!
Ma, ste se pa razpisale, ej, sploh vas nism mogla prebrat, sam na hitro sem preletela. mi smo glih pršli s koroške, sta mela moja dedek in babica zlato poroko, pa je bla včeri fešta za 100 ljudi. matr, smo ga piliuser posted image . pa plesali. sam dedi pa babi sta pa carja! do dveh zjutri sta plesala, zadnja sta šla domov, pol je pa babi še celo familijo nafutrala s kislo juho. stara sta pa 74 let! mi smo bli vsi čist adijo, onadva pa vsa poskočna. svaka čast!
nč, morm razpakirat, pol pa grem spremljat volitve.

lahko noč!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
11.11.2007 19:26:29   
malecka_mateja
user posted image user posted image BRAVO TURKuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 19:58:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 20:03:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
11.11.2007 20:22:24   
DeMer
Demer čist blis tebe- če greš po cesti Kr- Medvode TAKOJ ZA TABLO KONEC KRANJ je na desni ena asfaltna cesta

Ob železnici?

Kaj mislite, da je našmu malemu? Nobenega znaka bolezni, samo vročina. Je pa čist bogi, tud postavljat se ni mogu in šibat sem ter tja. Zdej  user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 20:48:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 20:51:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4183
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 21:15:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4184
11.11.2007 21:42:25   
DeMer
 user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
11.11.2007 22:49:05   
ribicau
Alo, alo

sem vam že popoldne letanije napisala, potem se je pa tamala zbudila in sem jo šlanazaj uspavat, pa še sama sem zaspala....pol sem pa vse zbrisala!

Kolumbo hvala za musko! The best.....sem se že učila (beri: cel popoldne jodlala), tamala je pa zraven mene živčnega fasala user posted image . Z atijem danes ni blo nč, se je cel dan učil, ker ma drug pondelk izpit (dela mag.) Je pa tamala dons spala samo 1x, in sicer od 12ih do 13.20, vmes sem jo seveda mogla še enkrat uspavat, ker se obvezno po pol urce zbudi....pol pa nč več do 19.30, ko je šla spat za noč (zjutraj je ustala 7.30)! Upam, da nismo že na ta urnik prešoltal, ker res nimam energije spanec samo 1x dnevno....prej mi je blo bolj všeč, 2x po pol urce....user posted image

Naročila sem tisto igračko za hodti zraven, ki se potem sestavi v mizico.....jo bo miklavž prnesu pr dedku in babici user posted image , sicer je to še skor en mesec, ampak sej bo še aktualna. Sem pa gledala za nahrbtnike za nošenje otroka, pa ne vem, če ne bom kr rabljenega ubodla, matr novi so tolk dragi, rabljenega pa dobiš za cca 50 % cenej...nov je kar 140 eur.....tak da je dober, pa da ti hrben proč ne odpade....pa še da se user posted image  dobr počut....Hvala Atena777 za mail, je prou pršu user posted image

jutr zutrej pa pičim v Šk. Loko h G po tabletke, že tretjič...pa upam, da jih tokrat dobim, da ne bo spet zaprto user posted image

Popoldne pa plavanje....Demer, vaju z Markom verjetno ne bo a??? Upam, da se poštimata čimprej user posted image

Grem ajat, ati še gleda NFL, tko da danes verjetno (spet) ne bomo škatle praznil user posted image  ....če dobr pomislim, a sploh rabim tabletke user posted image user posted image user posted image

AJA ŠE BIG NEWS....SEM UGOTOVILA, DA EVI NE RASTE SAMO EN ZOBEK, AMPAK OBE SPODNJI ENKICI HKRATI user posted image user posted image user posted image  , pa čist pridna je, upam, da bo vse zobke tko lepo dala skoz

Pa še en question, kolk časa traja, da zobek zraste, sej vem, da pr vsakem otroku drugač, ampak čist tko za info....

Fajn spite, nočko! 

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
12.11.2007 7:32:07   
atena777
Dobro jutro februarke!

Budnica 6:10. Izgleda konvergira k 6, kakorkoli se penim...

Prva stvar ko sem prižgala comp; mejl se davi z nekimi mesnatimi mejli, si že mislim, Kolumbo je verjetno poslala musko in grem čekirat na RR in kaj najprej vidim; Maleckin mejl, da je Türk zmagal user posted image user posted image , seveda, ker je napopala tanajvečje smajlije in je padlo takjjo v oči user posted image (BTW včeraj sem šla spat ob 18.30, ker sem čist konc), naslednje pa vidim nov Kolumbin avatar in mi je bilo vse jan.

DeMer moje izkušnje z boleznimi so skromne, zato ti ne morem dosti pomagati! Držim pa pesti za MArka! user posted image user posted image

Darca_k bravo za hoduljico! Mi smo pa nabavili tisto leseno škatlo s kockami včeraj in je moj tud zadnjo še ujel..In se David ful rad igra z njo, sam čudno piše od treh let naprej, zaradi majhnih delov, povsod drugje so pa te vrste igrače 9m+. Je pa tok zagonetena finta, še jaz morem ful poštudirat kje so prave
luknje za prave like not vržt...
Je pri teh akcijah je treba biti kar med prvimi v vrsti. Pupe probite prek neta naročiti, če bo še šlo...

Kolumbo jah če tvojga ni pol pa party time - bomo mele srečanje! Če bo lep dan zarad mene kr na Zbiljah ob jezerčku user posted image
Kar se pa Kranja tiče, jaz grem zagotovo 22.11. na otvoritev.

Ribicau kateri nahrbtnik pa boste kupili? Poročaj! Jaz ti povem, da so mi tolk delali skomine včeraj na Šmarni, k so dojenčke v ruzaku gor nosili in mali so fuuuul uživali. Naš David pa doma pire jedel..user posted image

pikecpokec itak, da sta bla najboljši v formi, sej jima je to dalo življenja za cel let nazaj, pa še za cel let naprej!user posted image

jasna81 tvoj pa res dosti dela, boga srota, a boste šli kaj na dopust med prazniki itd.?Kakšne toplice ali pa morje..

pa-pa

< Sporočilo je popravil atena777 -- 12.11.2007 7:41:11 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
12.11.2007 8:27:16   
DeMer
Mi smo pa nabavili tisto leseno škatlo s kockami včeraj in je moj tud zadnjo še ujel.

Katero, kje in za koliko?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
12.11.2007 8:35:07   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Mi smo pa nabavili tisto leseno škatlo s kockami včeraj in je moj tud zadnjo še ujel.

Katero, kje in za koliko?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169040

Kolumbo user posted image user posted image user posted image  mi že rolamo muziko! Super žur za tamale!
H V A L A!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
12.11.2007 8:54:15   
malecka_mateja
jutro!

mi smo zaspali ob 10 ker ni hotl amala spta oz set to stanje insem že popi...skoraj potem pa sem jo pustil ap aje mal jokala pa je zaspala in ob 6 budnica je hotla flašo in potem do 8!tko da sem se naspala!

muzke so zakon kolumbo!user posted image user posted image

danes pop pa mam pregled za očala in upam da se mi ni fejst zvišala deoptrija ker že tako imam veliko!tako da bom imela fensi nova očala!user posted image user posted image

zdaj si grem glavo prat!
se tipkamo!
papa

aja mi pa smo v leclercu kupli polžeka z temi liki je super se hiška dol vzame no žoga kjer so liki pa na kolesih je in se ga da vozit je super stvar bla!

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
12.11.2007 9:04:59   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ribicau kateri nahrbtnik pa boste kupili? Poročaj! Jaz ti povem, da so mi tolk delali skomine včeraj na Šmarni, k so dojenčke v ruzaku gor nosili in mali so fuuuul uživali. Naš David pa doma pire jedel..user posted image

pa-pa

Midva bova rabljenega kupila.....maya maya al pa nekej podobnega

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
12.11.2007 9:12:13   
ribicau
Jeeeee, dobila tabletke user posted image

EJ POVEJTE MI NUJNO, KDAJ VELJA ZAŠČITA, PO KOLKEM ČASU, AL JE KR TAKOJ  user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
12.11.2007 10:43:05   
pikecpokec
Mi mamo ruzak od Chicco-ta in je ful dober. mali uživa v njem! moj pa tud pravi da se fajn nosi (je dost obložen pa ojačan). hkrati pa ni tko ogromen kot uni pravi gorski ruzaki. za tkole mal okol pa v kake hribe bo pa čist vredu. v neke hudo visoke gore pa itak ne bomo hodli zaenkrat

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 11:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pikecpokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 4194
12.11.2007 11:34:20   
DeMer
NO, zdej smo našga scrklančka dal spat in lahko kej napišem. Ja, včeraj zvečer je bila vročina samo še 37,5 in je vso noč lepo prespal. Vmes je postokal za vodo in to je bilo to. Spal je do 8.40. NO, zdej je pa tud omagal. Ni še pravi, ga je tista vričina čist izmozgala. Tako, da danes Ribicau plavanje odpade za nas. user posted image No, ja bomo pa en teden mel 2x.

Kosilo se že kuha. Goveja juhca, bučke v omaki in pire krompir in solata.

user posted image

Vreme je super, sam bomo dones še malo notri počakali.

Uživajte!

Aja, Zbilje, hm sreda zna bit deževna in snežena. Tako da je lahko tudi Mercator Kranj. Zbiramo prijave!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4195
12.11.2007 12:15:48   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

NO, zdej smo našga scrklančka dal spat in lahko kej napišem. Ja, včeraj zvečer je bila vročina samo še 37,5 in je vso noč lepo prespal. Vmes je postokal za vodo in to je bilo to. Spal je do 8.40. NO, zdej je pa tud omagal. Ni še pravi, ga je tista vričina čist izmozgala. Tako, da danes Ribicau plavanje odpade za nas. user posted image No, ja bomo pa en teden mel 2x.

Kosilo se že kuha. Goveja juhca, bučke v omaki in pire krompir in solata.

user posted image

Vreme je super, sam bomo dones še malo notri počakali.

Uživajte!

Aja, Zbilje, hm sreda zna bit deževna in snežena. Tako da je lahko tudi Mercator Kranj. Zbiramo prijave!

user posted image

Ne skrbi zaradi plavanja, samo da je Mark OK!

user posted image user posted image  Kolumbo, tebi gre vse kot po maslu!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
12.11.2007 15:50:24   
DeMer
Mi pa že ceu ljubi dan user posted image

Hvala Kolumbo!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
   [Brisano sporočilo]
12.11.2007 16:52:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
12.11.2007 17:00:53   
ribicau
Pr nas rola maček muri user posted image , thanks Kolumbo, zakon si

Mi smo glih iz plavanja......joj sem zmatrana, tamala pa še bolj, zdele spi, sem jo samo prestavila iz avta v posteljico....skoz se hoče tunkat, pa skoz brca, na koncu je bla tko zmatrana, da ko sem jo oblačla, se je tko drla kot nevemkaj

Kuham praženo kislo zelje pa pečenice, za evo sem imela krompir in špinačo...

sem mi mudi, potem grem pa žurat s sodelavkami, moj pa pazi otroka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4199
12.11.2007 19:11:33   
visnjaaa
Oj!

Bravo Kolumbo.....dobr ti gre....upam, da dobiš službo, ker sive celice ti res delajo s šesto.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo se tud potepal cel dan. Vreme je bilo super, tak da je blo prav fajn.

Se še javim, morem dat Nejca spat.

lp

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.