atena777 -> RE: Februarčki in Februarčice 2007 (8.10.2007 21:31:24)
|
kar se pa ostalih stvari glede vzgoje tiče sm pa popušila na celi črti jst in moja avtoriteta....če dvignem glas, mi mulc nazaj zareni tko da smrajš tih ...med hranjenjem po žlici po tanovem pleše -miga z glavo in ritjo kljub temuda ugasnem vse rekvizite, ki bi povzročali kakršenkoli glas........no sej drugač je pa veeeeeeeeelikkkkkkk cuker.Maykl naš zlati Maykl Pri nas je pa David odkril, da se da prov fajn hrano ven pljuvat, v bistvu se da s polnimi usti mamo celo stuširat v enem šusu. In potem ko popeniiimmm se smeje in naredi še enkrat bbbprrr. v bistvu se je začel sporazumevati na ta način, če hoče še naredi bbbprrrr in piha zrak ven iz ust. Če ne bi več jedel, pljuva hrano ven in umika usta. Jaz sem pa čist out,ker mi ponavad itak čist frišne cunje spet umaže,tut za na sprehod več niso... Pa migat z glavo tudi obvlada,ko se bliža žlica, isto kot tvoj Majkl neki podobnega plesu bi se rekl... Na NE se ne odziva sploh. Sem na enem forumu brala, da jih njihovi 8/9 mesečniki ubogajo, ko mame rečejo ne! Ni mi jasno kako, ker pri Davidu je, ko da bi steni govorila. Edino kar je iz tega zraslo je, da govori nenenenenenene....dadadada nenenenenene... eh, vzgoja, kaj šele bo...sem šla v mojo buklo brat, sploh ne piše o tem pojavu pri otrocih do enega leta, samo o napadih besa pri 2.letih piše..Takrat bom pomojem jest kr očiju vajeti predala...že zdej me skrbi!
|
|
|
|