atena777 -> RE: Februarčki in Februarčice 2007 (5.10.2007 22:22:58)
|
MI smo bili v sredo na telovadbi za dojencke. Telovadle smo mamice, dojencki pa naj bi sedeli na blazinah in gledali oz lezali. Seveda, muni k so bli stari 1 mesec. Nas pa je norel po celi telovadnici, drugim vzemal steklenicke, igracke in puzal stran. Tako da sme imela ob 10h dvojno telovadbo. Jest sem si to predstavljala, da se bodo otroci zmatrali, sem se pa jest cist prevec. Ta nacin vadbe mi ni prevec vcec. Ce bi bili bolj aktivno otroci ok. Ampak da se pa jest ob 10h zmatram, on pa poln energije, to pa ne gre. Kako pa pri vas zgleda ta telovadba? Uuuuu vidim, da je še ena ugotovila, da ne gre to tako, telovadba z dojenčki >8 mesecev. Naš je kar nekaj grulil v dojenčke, prišibal po kolenih do njih in spuščal nenavadne glasove. Potem ko je dobesedno splezal na prvega ležečega dojenčka,se je zame mirna vadba končala. Kako naj mislim, na trebušne mišice, popek in miš. medenič. dna, če pa David ogroža pol telovadnice...Potem me je tolažila vaditeljica, nee, nee, saj je vredu, smo imeli skupino samih 10 mesečnikov in so se lepo na sredo ostavili na blazino in si vlekli igrače, se cufali, ...o god! In mame so imele adrenalinski park!
|
|
|
|