|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NUJNO-ZASKRBLJENA!!!
2.2.2007 14:19:21   
ALEKSA13
Prosim za pomoč. Pred 4 dnevi sem naredila test za nosečnost, bil je +. Včeraj sem ga naredial še 1x, bil je prav tako +. Pa tudi prsa imam boleča, tako, da sem verjetno res noseča. Danes pa sem opazila tak roza izcedek, pa me ful skrbi!!! Namreč, to se mi dogaja že tretjič!!! V dveh letih mi je pokazal test pozitivno 3x, pa sem potem po parih dneh vedno začela krvaveti. Prvič sem bla v bolnišnici, naredili so mi laparoskopijo in nato abarazijo, drugič pa ni bilo kaj posebnega, razen, da mi je gin. rekel, da je lahko šlo za neko "mini" nosečnost. Zdaj pa je to že tretjič. Imam občutek, da takoj vedno na začetku "splavim."
H gin. lahko grem šele v ponedeljek, zato ne vem, kaj naj naredim. Sicer pa sem naročena 22.2.
Ali ima katera podobne izkušnje, ali je imela katera tak izcedek na začetku nosečnosti? Hvala za pomoč!
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NUJNO-ZASKRBLJENA!!!
2.2.2007 14:23:18   
fusia
Imam take izkušnje, tako pozitivne kot tudi žal negativne. Se mi je zgodil rjav oz. roza izcedek kmalu po pozitivnem testu. Enkrat je šlo za splav, drugič pa se je zarodek obdržal. Oboje je možno in držim pesti, da bo  tudi pri tebi vse OK.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2007 14:23:37   
Brbs
Čisto nič drugega kot da greš še danes h ginekologu, da boš mirna.
Jaz že ne bi hotela čakat cel vikend, če bi imela takšne izkušnje kot ti. Srečno.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2007 14:23:47   
piščanc
sicer najbolje, da pokličeš gin takoj (ne 22.), če je temu tako ti manjka hormona za učvrstitev oplojenega jajčeca na steno maternice, ali pa je stena maternice pretanka/predebela

ponavadi predpišejo dabroston

iz malega zraste veliko

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2007 15:13:50   
Tracy
Pojdi kar na urgenco. Tam je stalno prisoten ginekolog, in ti takoj pomaga.
LP

Če ste sklenili da nekaj zmorete, potem imate zagotovo prav.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2007 16:23:25   
Anonimen
Jaz imam tudi takšne izkušnje, pa so zaenkrat še kar obetavni rezultati. Čakam pa tisto magično mejo 12t.
Čim prej pojdi do G, pa čim prej se ulezi. Če boš strogo počivala (ampak res, res strogo), bo izid mogoče ugoden.
Poglej si malo pod objavami o SS. Tam sem kar dosti napisala o vseh sortah izcedkov.

(odgovor članu Tracy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2007 20:33:47   
ALEKSA13
Pozdravljene. No, da povem , kaj se je dogajlo. V petek ko sem opazila rjav izcedek, sem šla po napotnico in sem preživela noč v bolnici. Naredili so mi ultrazvok, nosečnost 6 tednov. Zdravnica mi je rekla, da bi lahko bila vgnezditvena krvavitev. Ker pa je potem izcedek izginil, pa tudi krčev nisem imela več, sem šla naslednje jutro domov.
Nato pa sem včeraj zvečer spet dobila rahle krče in svetlo rjav izcedek. Čez urco ali dve pa spet nič več. No, malo prej pa sem spet začutila rahle krče, zdaj pa sem spet dobila ta svetlo rjav izcedek. Zdaj pa me spet grabi panika...

Zanima me, ali je imela katera take občasne -  svetlo rjave izcedeke na začetku nosečnosti in kaj pomenijo?
LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2007 20:54:41   
smotka lonib
Aleksa! Jaz sem v 6 tednu malo zakrvavela. Šla sem na urgenco, kjer so lahko samo videli GV, utripa pa še ne. Dobila sem tablete Buscopan in Dabroston. Po treh tednih, ko je prišel moj G iz dopusta, pa sem šla k njemu na pregled. V teh treh tednih sem imela vsak dan rjav izcedek. Ko sem svojega G sredi njegovega dopusta poklicala in povedala kako je, mi je rekel, da če ni sveže krvavitve, da se nimam kaj bati. Ko sem prišla po treh tednih k njemu na pregled, pa je na UZ videl, da sem imela hematom, zaradi katerega sem imela te rjave izcedke. Ko je hematom izginil, so izginili tudi rjavi izcedki. Meni se je to dogajalo tja do 12T. Zdej imam samo še dva meseca do poroda.
Upam in držim pesti, da bo s tvojo nosečnostjo vse OK.

Lep pozdrav!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.2.2007 14:27:04   
Lea77
Sem v drugo noseča. Obakrat sem v 6.tednu zakrvavela. V prvo sem imela tudi krče in dobila Dabroston. V prvi nosečnosti sem zakrvavela proti koncu še enkrat. Rodila sem zdravo deklico. Vedno mi je pomagal strogi počitek.

Srečno!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.2.2007 14:41:46   
Anonimen
Malo se bom vmešala, ampak paše vprašanje kar k tej temi.

Tiste, ki ste/smo krvavele in nehale krvavet: ste po prenehanju krvavitve še vedno jemale dabroston?
Meni je G rekla, da šele v 14T prevzame posteljica funkcijo, da tvori dovolj progesterona. To pomeni, da bom do 14t na progesteronu?
Jaz imam sicer Utrogestan, ki pa si ga moram vstavljat vaginalno, ampak po pravici povedano sem se že tako naveličala te packarije, OOOOOO groza je.

(odgovor članu Lea77)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.2.2007 15:51:53   
Lea77
Jemala sem jih samo dokler jih ni zmanjkalo (če se prav spomnim, sem jih dobila 2 škatlici). Krvavitev je kmalu prenehala. Nato se je začela slabost...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2007 16:29:47   
*metuljčica*
pojdi po 19.00 uri na URGENCO iv KC če si iz Ljubljane in tam ti bodo povedali vse so ful prijazni

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2007 16:30:38   
ALEKSA13
Tudi jaz sem dobila tri škatlice Dabrostona, kako dolgo jih moram jemati, pa še  ne vem. Jaz jih jemljem 3x na dan, na 8 ur.  Kaj pa ve?
Jutri pa grem k ginekologu, ker se mi vsak dan pojavljajo majhni rjavi izcedki, čeprav sem 22.2. naročena. Da mi pove, zakaj ti izcedki? Pa tudi krče imam, pa ne skoz. Enkrat ja, drugič pa je vse ok. Ali ste ve poleg izcedka imele tudi krče??
LP

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2007 20:58:24   
Drnula
Jaz bi predlagala, da greš čim prej na pregled.
Karkoli je, je bolje preveriti čim prej in morda rešiti če bi bilo kaj narobe ali se vsaj rešiti negotovosti. Zakaj bi se mučila, spraševala, sekirala .... pojdi, saj zato pa imamo zdravnike.

Srečno!

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?