Pust 2007 (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Ustvarjamo skupaj

Sporočilo

kincapika -> Pust 2007 (2.2.2007 10:12:36)

Kot naslov že vse pove! Bliža se PUST in z njim pustno rajanje in karnevali!!!
Ali pozna katera kakšno trgovino z dobrimi pustnimi oblačili?
Kje poiskati kakšno dobro idejo (linki, revije)?
Kako bodo letos našemljeni vaši malčki? 
Ali se boste našemile tudi same?
Js sem trenutno še čisto, čisto, čisto brez idej... zato...
KREATIVCI NA PLAN!!!!! Potrebujem vas!!!!

max23 -> RE: Pust 2007 (2.2.2007 10:19:03)

V BTC-ju je v hali A spodaj ena trgovina, kjer imajo sedaj samo stvari za pusta. Mogoče tam kaj dobiš, če ne drugega pa idejo.

jakobin -> RE: Pust 2007 (2.2.2007 10:45:57)

Res bo pust šele čez dobrih 14 dni, ampak je kar problem, če si otrok zaželi nek kostum in ne veš kje bi ga iskal. Naš fantek je star 6 let in sedaj so pri njem in v vrtcu najbolj priljubljene Ninje, Power rangersi, vitezi in Ninje turtelsi.

In ravno za slednje sem angažirala skoraj celo"Evropo", kostumov ni bilo ne v Franciji ne v Belgiji in ne v Avstriji, pregleda sem internet, kjer je bila ponudba samo v ZDA.
In ne boste verjeli na koncu sem kostum našla v Baby centru v City parku.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Upam, da bo ta informacija mnogim staršem v pomoč, saj se otroci ravno v teh letih zelo radi istovetijo z risanimi junaki.

Imajo pa samo dve velikosti povsod, ampak št. M (7-10 let) ustreza že za starost 6 let, so zelo majhne številke.

Cena pa je 12 evrov.  

CUKRČEK -> RE: Pust 2007 (2.2.2007 10:48:38)

Mi tud še ne vemo, kaj bo naša 2,5 letnica letos. Se bo terba nekaj zmislit. Sicer pa se v soboto ne bo našemila, ker greva midva v Benetke. Bo pa na pustni torek toliko bolj veselo.

m@j@ -> RE: Pust 2007 (2.2.2007 11:57:08)

v reviji Unikat imaš dobro rožico. Mogoče je še kaj, pa sem pozabila, le to mi je ostalo v spominu.

Stran: [1]