Anja167 -> klistir in britje (16.9.2004 13:46:05)
|
Živ! Klistir: v rito ti vtaknejo en šlavh s toplo vodo (ne bom rekla, da nič ne boli, ampak če se sprostiš, ni hudega) in ti spustijo nekaj vode noter. Rito moraš potem stisniti in zadrževati zadevo 5 minut. To je malo huje, vsaj mene je takoj začelo močno tiščati na WC. Sem po dooooolgih sekundah, najbrž pa jih je bilo še vseeno premalo, odletela na WC - in potem vse teče iz tebe. Odličen občutek, če si bila prej celo nosečnost bolj zaprta :) ... (Ker sem šla prehitro na WC, je možno, da sem morala zato kasneje še nekajkrat.) Načeloma bi se morala v enem šusu izprazniti in potem med celim porodom ni treba več odvajati. Ko te, recimo, začne tiščati lulat (kot je mene), ne misliti (kot sem jaz in sem bila potem vsa boga na kahli), da te lulat - pritiska otrok in je čas za potiskanje. Britje: Z britvico, pa nič ne boli. Ni ti treba pobriti vsega, kar je kosmato, samo predel okrog nožnične odprtine in sramne ustnice. Ampak naj pove še kakšna druga, jaz sem obsegu britja posvečala bolj malo pozornosti. :) Sicer pa, baje, pobrijejo, četudi si se prej že sama. (?) Pa lep porod!
|
|
|
|