principessablu -> prestrasena (2.2.2007 0:26:43)
|
Pozdravljene,sem nova na forumu,pa čeprav ze kar nekaj casa redno prebiram vse teme,ki me zanimajo in moram rec,da sem nasla kar precej odgovorov... Moj problem pa je sledeči:nezaposlena,niti študentka,prijavljena na zavodu kot iskalka prva zaposlitve..zivela s fantom skupaj,sem noseča,fant odšel in se vračam domov k staršem,ker nimam druge izbire,pravijo da jim moram plačevati najemnino za sobo cca 100e da sem lahko pri njih,ampak brez hrane...groza,nikoli se nismo razumeli in zgleda se nikoli ne bomo,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]sem iskala sobo pa mi je nihce ne da zaradi nosecnosti,rok imam maja...sla sem na socialno,vem kaj moram prinest ne vem pa kaksen papir potrebujem glede najemnine doma?a se to napise na list papirja ali obstaja kaksen obrazec?oce otroka pravi,da mi bo placeval prezivnino 80e kar je bolje kot nic,glede na to da ze placuje eno...zanima me kaj mi se pripada oz, za kaj lahko zaprosim in kdaj (otroski dodatek,starsevsko-materinsko nadomestilo,nek paket-denar,pomoc za nego otroka????)kaj od tega lahko zaprosim,nimam pa nic,ne prilivov,ne delnic,nic...ampak verjamem globoko v sebi,da en dan bo tudi meni soncek posijal,ce pravijo da je starsevstvo poslanstvo,se pravi,da sem bila izbrana-s tem se tolazim,hvala vsem,ki mi boste lahko kakorkoli pomagale z nasveti... Ljubezen je lepa,dokler traja.
|
|
|
|