Bety -> znaki-spet :) (18.9.2004 13:29:52)
|
Joj, pa moram še jaz nekaj napisati... Bilo je januarja letos...M sem imela 10.1. in že 25.1. me je nekaj huuuuudo bolelo v desnem jajčniku, napetost in napihnjenost, pa še prsi sem imela boleče...prepričana sem bila, da so to prebavne težave in da me fižol napenja...potem, pa sem čutila, da me vsakič ob vzburjenju nekaj zaboli v predelu desnega jajčnika...hmmm...tako, da se nisem smela jeziti, razburjati...partnerju sem povedala, da sumim, da sem noseča 4.2. in mi ni verjel, saj je do M še celih 6 dni...in točno 10.2. se je pojavila M, pa vendar ne tako kot po navadi (samo tri dni rjav izcedek) in sem vseeno mislila, da je bil lažni alarm, torej 100% prepričana, da nisem noseča...že 16.2.sem opazila, da imam joški še vedno napeti, boleči, trdi... hudo sem bila lačna in se na vse načine trudila, da manj jem in veliko telovadim...tako sem konec februarja šla celo v toplice in se 5 dni maksimalno namakala v 36. stopinjah...10.3. sem čakala M, ki je ni bilo...in tako sem čakala do 15.3....bila sem prepričana, da bo prišla M in čisto brez veze sem šla kupit test...ga naredila IN.....:modri:...saj nisem mogla verjet... no, šele potem so se začeli"nosečniški znaki".... Tako, da je brez pomena posvetiti življenje oplojevanju...če bo, bo...če ne bo, pa gremo v ambulanto na oplojevanje...reeeeeeeedki so tisti, ki jim nikoli ne uspe...pa še nova možnost se nam odpira - KLONIRANJE... Tako...tudi jaz sem ena od tistih, ki 99% časa posveti želji za :duda:....in si s tem verjetno tudi škodim... Lepo se imejte, :sloncek:
|
|
|
|