Kje roditi ? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

dana -> Kje roditi ? (16.9.2004 11:53:11)

Sicer sem šele v 18 tednu pa že razmišljam o tem kje bom rodila, cincam pa med Ljubljano in Kranjem ?

Saj vem, da je čist odvisn na kakšno sestro naletiš, se mi pa zdi, da so bile tiste mamice, ki so rodile v Kranju na splošno zelo zadovoljne s tamkajšnjim osebjem.

Prosim za vaše mnenje,

lp dana

mala maja -> Kje roditi ? (16.9.2004 11:55:59)

jaz tudi KR ali LJ.

Rodila sem 2x v LJ. Me pa zanima kako je v KR. Sem hotela že drugega roditi v KR pa so mi odsvetovali.

dana -> Kje roditi ? (16.9.2004 12:46:32)

Zakaj so ti pa odsvetovali v Kranju ?

dana

dory -> Kje roditi ? (16.9.2004 12:56:18)

Bom kr skopirala, k sem prejsnji teden pisala o kranju :)

V sredo sva imela s tamalim slikanje kolkov...ker sva mela to v istem stuku kot je otroska v porodnisnici, sem sla pozdravit sestre na oddelku...res imam tako lepe spomine in takoj bi sla se enkrat ponovit vajo...se posebi bom pohvlalila sestro Lejo, brez katere dojenje ne bi steklo....ostale moram prav tako pohvalit s pediatrinjo Skafarjevo na celu, ki so skrbno pazile in negovale mojega nebogljenega otrocka...res, tiste, ki boste rodile v kranju, boste prijetno presenecene nad oskrbo in nego...res je zakon tale kranjska porodnisnica
Potem pa so tukaj se druge sestre, ki skrbijo za nas, mamice....namenjajo ogromno pozornosti in budno spremljajo nase pocutje...res je bilo lepo..tam sva bila deset dni in niti en dan mi ni bilo neprijetno

moje izkusnje...

dory -> Kje roditi ? (16.9.2004 13:05:47)

Kader je tako usposobljen, samo da imajo v lj boljso opremo...no pri nas je ze bilo zelo krizno..sprejeta sem bila z izredno visokim pritiskom, medtem ko sem imela v nosecnosti nizkega...malemu se ni dobro godilo...pa je bila akcija in res morm pohvalt vse skupi za taksno hitrost...

Tiki -> Kje roditi ? (16.9.2004 13:39:15)

Sama sem 2x rodila v Kranju. Prvič je bilo zame katastrova, drugič pa sem bila kar zadovoljna. Mogoče tudi zato, ker je prvič prišlo do komplikacij, drugič pa je šlo vse optimalno. Osebje je večinoma zelo prijazno, so pa izjeme, pa kdo ima tudi slab dan...
Zdi se mi, da so se začeli res malo trudit za dojenčkom in mamicam prijazno porodnišnico. Razliko sem občutila :bravo:
Pediatri so enkratni :)

... ampak, ko sem pa tole brala, me je pa kar malo stisnilo :(

Lp

Tiki -> Kje roditi ? (16.9.2004 13:40:51)

:ups: popravljam link:

http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?msg=59095&id=4718&idk=98

Tiki -> Kje roditi ? (16.9.2004 13:43:51)

:ups::ups: no, mislila sem predvsem post od NUR.

Se opravičujem ker že malo kompliciram.

Lp

janaja -> Kje roditi ? (17.9.2004 11:21:35)

DVA DNI SEM TA TEDEN LEŽALA V KRANJU IN POVEM VAM
DA RAJE RODIM DOMA KOT PA DA GREM ŠE ENKRAT V KRANJ...

VSEKAKOR PRIPOROČAM LJUBLJANO

SEM KAR UŠLA DOMOV :grrr::racka::racka::grrr::grrr::grrr:

Mina1 -> Kje roditi ? (20.9.2004 8:20:11)

da se še jaz oglasim: ker sem iz LJ bom seveda rodila v LJ porodnišnici, tudi prvič je bilo tako. Rodila sem 6 dni po tretjem roku, zato smo bili ves zadnji mesec na stand-byu;)

Dobre ste tiste, ki hodite iz enega konca SLO na drugi konec SLO, jaz si ne bi upala, ker nikoli ne veš kako bo potekal porod sam in seveda kaj te sploh čaka, ali te čaka naravni porod, ali CR8) ali pa:zmeden:

Glede na to, da sem pri prvem porodu ostala notri cca 13 dni, ker se je mali okužil z mojo vodo, ki mi je odtekla, jaz pa nisem vedela, da je to ta voda in je bilo od razpoka 24 ur, si niti ne predstavljam, da bi bila potem jaz na čisto drugem koncu SLO in bi me moj obiskoval na daljšo relacijo. Jaz vseeno menim, da je fino, da je vse na kupu.

Ampak do 20.2.2005 je še daleč, tako da;)

pa-pa Mina1, 18t:):):)

Mina1 -> Kje roditi ? (20.9.2004 8:39:40)

mala maja: evo, sem doma na bolniški, zaenkrat do konca meseca, upam pa, da bom doma vsaj še oktobra, čeprav bi me moj zdravnik rad obdržal doma vse do porodniške.

Ti bom na privat pisala, da ne "zabluzive" s temo;):)-

pa-pa, Mina1, 18t

mala maja -> Kje roditi ? (20.9.2004 8:53:47)

O.K.;) se strinjam.

mala maja -> Kje roditi ? (20.9.2004 8:53:48)

O.K.;) se strinjam.

Stran: [1]