RE: Kje ste ranljive? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> RE: Kje ste ranljive? (2.2.2007 6:52:30)

Najbolj me prizadane kadar slišim zgodbe o zlorabljenih otrocih.Hudo mi je tudi,ko vidim koliko ljudi je po svetu lačnih in brez domov.
Težko prenesem tudi krivice,ki se dogajajo,na katere na žalost ne morem vplivati,čeprav si tega zelo želim.
Še bolj me pa boli,če mi nekdo v obraz laže in misli,da sem tako naivna,da mu verjamem.ali pa išče nešteto razlogov,da opraviči svoja dejanja.

Anonimen -> RE: Kje ste ranljive? (2.2.2007 7:26:52)

js še odgovorov na to temo nisem mogla prebrat ker takoj ko kdo reče trpinčenje živali ali otrok se spomnim vseh prizorov iz te teme in sem že adijo..tako da...iz tira me sprav že povožena žival na cesti če jo od daleč vidim ko se peljem z avtom raje stran gledam. enostavno ne prenesem, ker me mori potem še par dni misel na to.

srki -> RE: Kje ste ranljive? (2.2.2007 7:31:42)

Gledede delitve moških in ženskih del in enakopravnosti ne, mogoče tisti trenutek, ko se o tem pogovarjamo.

Drugače pa sem že nasploh bolj občuteljive narave in včasih lahko dobil solne oči za brezveze. Predvčerajšnjim sem doibila solzne oči, ko sem pogledala mami in si predstavljala, da se je na dan 31.1. pred 27. leti matrala, da me je spravila na svet. Evo, take stvari. Pa če mi nekdo, ki ga imam rada, reče kakšno "poučno", pa jaz vsamem to preveč osebno in čustveno, čeprav mi oseba hoče samo dobro. 

Pa vse, kar se slabo dogaja v zvezi z otroci.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]