Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:24:59
|
|
|
|
Darči76
|
Pozdravljene, naš 1-letnik ima vneta ušesa in malenkost vneto grlo. Dobil je Primotren in me zanima, ali ga lahko dam v varstvo, kjer so še 3 otroci? A lahko okuži ostale? A lahko, da ne okreva tako hitro, kot bi doma? Naj povem še, da je drugače dobro razpoložen, edino ponoči joka. Nima vročine, ne kašlja, ne teče mu iz nosa.... Prosim za mnenje in vaše izkušnje... Hvala in LP!
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:35:47
|
|
|
|
žanai
|
Ojla! Jaz ga ne bi dala v varstvo. Raje počakaj, da se pozdravi, da ne bo dobil poleg še kake infekcije z drugimi bakterijami in virusi. Primotren ne deluje na vse bakterije, na viruse pa sploh ne. Če bo dobil superinfekcijo, bo res bogi. Če moraš nujno čimprej v službo, počakaj vsaj nekaj dni, da si opomore. Seveda ostale lahko okuži. Po mojih izkušnjah je naša bučka najhitreje okrevala, če je bila doma pri meni, se cartala in počivala. Zato si raje vzamem prosti tistih nekaj prvih dni, ko me najbolj rabi. Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:41:18
|
|
|
|
lelaval
|
Sarejših dveh nisem nikoli. Najmlajša pa (hvalabogu) še ni bila bolna.
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:51:13
|
|
|
|
sašaš
|
Mene pa samo tole zanima - a če ima otrok antibiotike, je še vedno kužen? Sem mislila, da ob antibiotikih nisi kužen....
|
|
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:51:56
|
|
|
|
Naja31
|
Ne, dokler je na antibiotikih, ga sigurno ne bi dala v varstvo. Pa ne zaradi tega da ne bi okužil drugih, ampak predvsem zaradi tega ker je očitno bolan. Bolan otrok pa sodi doma.
|
|
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 21:54:00
|
|
|
|
eva1
|
Jaz sem Lukca dala v vrtec po 1 tednu(antibiotike sva jemala 10 dni)-tudi pediatrinja je rekla, da lahko gre! Sedaj pa je tudi ravno bolan, pa imava od ponedeljka antibiotike, pa bo do drugega ponedeljka doma-je pa tako naspidiran pa tako mu je dolgčas doma, da bi ga najraje dala v vrtec, ker se vidi da mu je ful dolgčas-ampak najprej zdravje...bomo že zdržali
|
|
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 22:47:16
|
|
|
|
bobek05
|
Naš ima tudi rahlo vneta ušesa in malo rdeče grlo, dobil pa je antibiotik Hiconcil. Sicer hodi v vrtec, ampak je pediatrinja rekla, da mora biti 1 teden doma. Jaz ga ne bi dajala v nobeno obliko varstva, razen če bi bil npr. v varstvu sam, ampak mislim, da niti tega ne bi mogla naredit. Sem mnenja, da otrok potrebuje vsaj enega od staršev, ko je bolan (in ne babico, dedka, teto ali celo varuško)... Starši smo zato, da jih takrat še posebej cartamo.
|
|
RE: Z antibiotikom v varstvo? 31.1.2007 23:50:36
|
|
|
|
Katrin
|
Tudi midve sva že od ponedeljka doma z vnetim ušeskom in antibiotikom in bova do kontrole v ponedeljek še doma. Čeprav je sedaj že boljša in dobro razpoložena, se mi zdi, da ji še ni treba v vrtec. Kadar je otrok bolan, potrebuje mamo, mama pa je ena sama
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.