lubi -> tik tak tik tak (17.9.2004 0:23:28)
|
Sem prvič na forum kaj napisala, hvala za vse odgovore! Saj imam kar nekaj prijateljic, ki jim zadnje čase skoz težim .. pa vseeno je lažje vprašati za mnenje nekoga, ki je tudi sam isto kdaj občutil. Vidim, da tudi vam ni bilo ravno tako preprosto. Mi je že malo lažje, da nisem edina v dvomih. Mislim, da bo tudi nama prav fajn ko se bova na lepem znašla noseča. Sem pa v zadnjem letu doživela kar nekaj krepkih sprememb v življenju, fino pa je da je dragi ostal z mano. Ko sem končala faks sem nekaj mesecev delala v Afriki in še malo potovala, on je moral zaradi službe ostati doma. Ko sem se vrnila me je čakala služba in seveda z njo kup novosti in novih zahtev. Najbolj pa so me presenetile spremembe, ki so v tem času nastale v meni sami. Prej sem bila vedno ful ambiciozna, rada sem hodila ven s prijatelji, počela miljon stvari. Zdej bi pa sam doma neki farbala stene pa zbirala ploščice v merkurju. :zmeden: Midva mava srečo- stanovanje, dobri službi, fine starše, morda edino malo premalo časa. Nočem pa se odločit za otroka samo zato, ker mava kot vse kar rabiš, pa je to pač naslednji korak. Mi je pa smotan da tolk preveč o tem razmišljam. Jst sem že vse obdelala, vključno s tem kako bova frocom plačevala faks in tako naprej. Zaradi sebe nisem tolk zatežena, halo sej sem šla kar za nosom delat v Afriko, sploh nisem vedla kam grem kaj šele kaj me bo tam čakalo. Ta bogi otrok ma pa že skor avto za v službo kupljen. Skratka čist se mi meša. Se pa kr vidm kako bi se po tleh doma valjala s tamalim, to že tako in tako počnem, pa bi verjetno malo manj čudno zgledalo. haha Nč uživajte, pa hvala za odgovore
|
|
|
|