Kremica za obraz (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

mala Zala -> Kremica za obraz (15.9.2004 22:30:05)

Opazila sem, da ima moja lubika take drobčkene pikice, pa malo tako "usnjasto" (upam, da sem se dobro izrazila) kožico po obrazku.

Po nasvetu ji obrazek umijem s prekuhano vodo zjutraj in zvečer, pa še vmes, če je treba. Kupila sem že dve kremi od Bubchna, ognjičevo za obraz in kozmetično, pa se mi zdi, da sta obe nekam mastni in dobi še več mozoljčkov. Da pa ne bom pokupila cele drogerije, vas sprašujem, kake mate kaj ve izkušnje s kremicami.

Hvala in lp:zajcek:!

Nina Nana -> Kremica za obraz (15.9.2004 22:38:18)

Mi se že ves čas mažemo s Penaten kremo po kopanju in ima zelo mehko kožo. Je pa res, da imajo otroci zelo različno kožo. Pozimi pa jo bom mazala s hladilnim mazilom.

LP

m0jc4 -> Kremica za obraz (15.9.2004 23:03:34)

Pozdravček,
meni je pediatrinja rekla ne prevec mocit in pustit nekaj dni pri miru. Pa so pikice zginile.
Ceprav sem ji kake "flekece" namazala kar s kremico za vneto ritko in je tudi pomagalo. Seveda pa ne moreš te kremice napackat po celem obrazu.

Upam, da se bosta kmalu znebili nadlogice.

Mojca :miska:

dory -> Kremica za obraz (16.9.2004 7:30:14)

Mi se pridno mazemo s penatenovo kremo za obraz...pa je koza mehka in svilnata...tudi pikice ni blo nobene..

papa,teja

tesa -> Kremica za obraz (16.9.2004 10:13:42)

Naš je imel iste probleme. Meni pa je pediatrinja napisala eno kremco, ki so mi jo potem zmešali v lekarni in je super pomagala.:bravo:
Prej pa sem tudi probavala z raznimi kupljenimi
pa ni nič pomagalo.
lp

Stran: [1]