filipinka -> Finalistke (15.9.2004 20:55:48)
|
:bravo: za nas, ki smo skoraj na cilju! Nisem se pofočkala pod temo Septemeber in oktober, ker mi int. ni delal par dni, sem bila tak žalostna. Zato sem zdaj odprla novo temo, da si malo pojamramo tiste, ki se vztrajno približujemo cilju! 9nebesa J, skoraj bomo v deveti nebesih! Čeprav sem sama zdaj v 39. tednu in bolj devetem peklu kot v nebesi, no, ja na cajte! Torej na cajte me vse boli, mali mi tišči na vse organe, kolki mi ponoči ven skačejo zaradi ležanja na stran, podnevi me bolijo noge in čutim močno bolečino v trtici in križu, skratka samo še čakam tisto najhujšo bolečino popadke in porod, ki bodo nadgradnja vseh tegob. Sem videla, da tudi vas, ki ste šele v 36. tednu ali manj že mučijo vse te tegobe. Ja, saj pravim, ni nam lahko. Mi je kar všeč, da se lahko malo smilimo same sebi. Ni tak? Mislim, da se je pod temo September in oktober javila tudi Brinaa, ki ima rok 23. 9., jaz ga imam 24.9.- bi lahko skoraj tekmovale katera bo prej cartala svojo štručko. Kaj misliš? O.K., punce božajte svoje prelepe trebuščke, atiji pa naj jih fejst lupčkajo!:angel: V. in :duda: P.S.: Skoraj bi pozabila- A, vam kaj dvigne pritisk, ko vsak, ki ga srečate ali z njim govorite po telefonu, začne pogovor z..." A, še nisi šla...?":hudicek:
|
|
|
|