Ženkica -> RE: Aktivnost/spanje nedonošenčka (31.1.2007 11:53:05)
|
Naša Kaja bo drug teden stara korigirano 2 meseca. In kaj že zna: - pridno pasemo kravice; glavico drži zelo pokonci in se zraven smejčka, - na veliko čeblja in se smejčka, - rokice vedno manj drži v pesti, samo še občasno, - sama se že zna zamotit pod igralnim mostom (se igra). To je zaenkrat to, v petek imamo pediatra, pa bomo videli kaj bo povedal; prej je imela rahli mišični tonus na hrbtenici na levi strani, se mi pa zdi, da smo s pasenjem kravic to odpravli. Aja, pa vsak dan "telovadiva"; razgibavava nogice, rokice; tudi sama že na veliko telovadi z nogicami in se vali na bok. Jo je treba že fajn gledat, da ne bi kam padla. Aja, pozabila sem še povedat, da je začela pred kakim tednom rokice v usta tlačit pa jezička tut že na veliko razkazuje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]; komunikacija pač. Spanje: dopoldne kakšne pol urce, popoldne nič, v vozičku skoraj nič; rada opazuje okoli. Ponoči pa ji ni za spat preveč, tako da ponavadi ponavadi porabimo tja do kakih polnoči da zaspi, ampak potem pa potegne do sedmih zjutraj, ko se previjeva in jeva, potem pa še za kaki dve uri. No, ko potegnem črto na koncu, se jaz naspim, ona pa očitno tudi. To je to, če te še kaj zanima pa vprašaj. lp Ženkica
|
|
|
|