|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kilogrami in zanositev
6.2.2007 15:30:59   
sarcy21
no lej na tem naslovu so slikce http://s-a-r-c-y.moj-album.com tud skenirano iz revije Lisa je zraven pa neki še iz ostalih revij

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.2.2007 15:39:59   
Anonimen
Kapo dol. Vsaka čast,vse čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.2.2007 22:03:43   
upica
Ja seveda sem zelo radovedna, daj prosim pošlji slikce ali pa jih v album prilepi, si jih bom tam ogledala, kaj ti je ljubše.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
6.2.2007 22:16:00   
upica
Sem pogledala slikce in razlika je očitna tako na postavi kot na duševni ravni. Verjetno je bil to usoden korak v tvojem življenju v pozitivnem smislu. Zares izžarevaš energijo. Medalje pa so res prislužene. Hvala za te motivirajoče slikce. Počasi stopicam za tabo.

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
6.2.2007 22:19:08   
stunfek
Wow, Sara, neverjetno, bravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu upica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.2.2007 14:43:37   
sarcy21
Bo upamo da bo samo še user posted image kmalu pa sem res zmagala 

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.2.2007 8:39:31   
upica
Sarcy21
Seveda ti bo tudi to uspelo, vendar imaš manj vpliva na to. Mislim, težo lahko reduciraš s kontrolo vsega, pri user posted image  pa ni isto. Moraš imeti tudi srečo in vse ostalo O.K.. Jaz mislim, da si že ogromno naredila za to, da bi imela zdravega user posted image . Sedaj pa se prepusti in pusti prijetno presenetiti.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.