|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Naš mali dudlar
30.1.2007 20:30:20   
kepa*
Ne morem si kaj, da ga ne bi pohvalila, Gašperja namreč. Totalni dudaholik je že 10 dni brez dude! user posted image user posted image user posted image
Vse je prišlo zelo spontano. Še pred kratkim je imel dudo v ustih ves čas, tudi podnevi. Potem pa se kar naenkrat čez dan sploh ni spomnil nanjo. Pa sva ga poskusila tudi dati spat brez nje. In brez problemov! Sicer je vprašal, kje je duda, a sva mu rekla, da jo je pojedla muca.
In zdaj je sploh nima več, nič ne joka, ne sitnari ...
Sploh ne morem verjet, šlo je tako na izi, da se mi zdi, da ni res, saj je bilo to njegovo dudlanje ena večjih težav.  Upam sicer, da v tem primeru ne drži rek, da se zarečenega kruha največ poje.
Bravo, naš mali veliki fant!user posted image

Sem se morala malo pohvalit.user posted image  

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naš mali dudlar
30.1.2007 20:39:48   
saša halb
user posted image

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2007 20:40:25   
til
Super user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2007 20:40:50   
brina_3
bravo Gašperuser posted image user posted image

(odgovor članu saša halb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 20:42:41   
Marogica
Bravo Gašperuser posted image

p.s. moj je pa tak kot Gašper prej. Duda, duda, duda...... Joj, kaj me še čaka..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 20:51:45   
saša halb
user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 21:41:37   
Blacky30
Super!!user posted image user posted image user posted image  Upam, da se tudi mi kmalu na enak način rešimo te nadloge, čeprav jo ima samo za zaspat, potem pa jo vzamem ven, čez dan pa je že nekaj časa nimamo.

(odgovor članu saša halb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2007 21:56:04   
frka
tudi mi imamo dudo non stop ,vam pa čestitam za uspeh user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2007 22:30:46   
Anonimen
user posted image user posted image  nas to še čaka.

(odgovor članu frka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2007 22:40:11   
BLAŽIKA
Tudi naša punčka je prava dudlarka tako da bo hudo pri nas, ali pa upam da bomo imeli takšno srečo kot vi.
Za vas pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2007 21:17:09   
Anonimen
user posted image
Upam, da se bo naš Gašper zgledoval po vašem Gašperju user posted image  Naš je pravi mali odvisnež.
Če je nima tri minute v ustih že okoli gleda pa se dere: dudi dudi ke si dudi user posted image

A ima katera izkušnje s tem - naš je v varstvu pri moji mami in tam sploh ne šmirgla dude. Ko pa pride domov je pa duda največja ljubica user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.2.2007 22:10:23   
Pi-kica 1
Bravo, Gašper. Ko bi le tudi pri nas šlo tako na lahko. Upam, da si bo Samo vzel zgled po njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?