Anonimen -> RE: Kako naprej? Pomagajte (6.2.2007 7:34:53)
|
Jaz bi pa mojega tako na hitro spakirala, da sploh ne bi vedel, da je spakiran. Jaz nebi mogla živeti z nekom, ki me je prevaral. Sploh si ne morem predstavljat kakšen odnos imaš po tem, ko izveš za prevaro. Nočem vedet! Ja, tudi jaz sem tako govorila. Sedaj ko vem, da me je varal med porodniško pri drugem otroku, bi tudi tu popustila, kaj pa vem. Lahko je govoriti, dokler sam nisi v točno takšni situaciji. Dejansko je to težka zadeva... Nekaj gotovo drži: če se imaš z otrokom oz. otroci kam odmakniti, da si finančno in stanovanjsko preskrbljen je eno, jaz sem v situaciji, ko sem bila primorana iti k staršem in sedaj skupaj živimo, ker ni druge, finančno niti pod razno, da bi si našla svojo "luknjo" zase in za dva otroka. Pa ne mi sedaj z nasveti, kot so: pa vzami kredit in pojdi v najem, skregano z vso logiko na celem svetu. Otroci tudi jedo, pa pijejo, pa obleči jih je treba, pa obveznosti v vrtcu, šoli, kaj pa jaz, jaz naj pa hodim v spranih kavbojkah v službo in oguljenih čevljih. Ampak zadaj sem zašla, to je že druga zgodba. Vso srečo ti želim še enkrat, rabila jo boš.
|
|
|
|