|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kratkovidnost in porod
15.9.2004 14:47:22   
niki5
Ko se pripravljam na porod, me je obšla še ena misel. Namreč imam dioptrijo 8), ko sem prvič rodila je bila tako nizka, da ni bilo težave biti brez očal, sedaj pa če jih nimam bolj slabo vidim :) Kako pa je potem to pri porodu? A si brez, ker namreč potem me skrbi, da sploh ne bom videla kdo je prišel v porodno sobo :ups: niti njihovih izrazov na obrazu :)

Kako ste rešile ta problem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kratkovidnost in porod
15.9.2004 14:54:55   
beti 1
Dokler popadki niso res hudi jih maš lahko na obrazu. če te ne motijo, pa tudi po tem. V fazi iztiskanja pa tko al tko nimaš ravno časa okol gledat. Če boš mela dragega zraven pa sploh ne bi smel bit problem, ti jih bo že on podajal in dol jemal.
Uživaj do konca nosečnosti, pa lepo porodno izkušnjo
beti

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kratkovidnost in porod
15.9.2004 14:56:17   
puncica
Jaz imam leče a sem v porodni imela očala, Dokler nisem začela pritiskat sem jih imela gor, potem pa je rekla babica, zdej pa dej očala dol, bomo začel pritiskat, pa sem dala, tako da nisem ne vem kaj vidla, sej tako je itak bolje, ker se mi zdi da je blo ful ljudi noter:zmeden: sem pa že prej mojmu dragemu zabičala da naj mi jih da takoj gor, ko bom dobila dojenčka na trebuh, tako je tud naredil. Zame je bilo najbolj pomembno da sem vidla svojo hčerkico in noben drug, pa magari jih je blo 10 noter, pa še ene študentke.
Tako da ne se sekirat, pa daj si očala gor, sej ko rojevaš itak nimaš časa da bi nevm kolk gledala okol:)-

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kratkovidnost in porod
15.9.2004 15:00:33   
Anonimen
Jaz imam sicer leče, ampak ker se mi je zdelo, da to ob porodu ne bo v redu, sem jih dala ven in imela očala. Ko sem bila 48 ur v porodni, so mi jih večkrat puskušali sneti, ampak nisem pustila. Potem se je dogajalo, da mi je ena babica rekla, če mi da dol očala, pa ji je že druga hitro povedala, da mi jih je že ona hotela dati dol, pa da ne pustim... Hi, hi, hi. Potem, ko so me odpeljali v operacijsko na carski rez, pa so mi jih res vzeli. Pa se nisem več bunila, ker v nezavesti bojda res ne vidiš, kdo je okoli tebe...
Tako da ti kar imej očala. Jaz imam taka bolj majhna, da tudi, ko imam glavo postrani, lahko ležim. Čisto nič ne motijo. Bolj moti to, da ne vidiš, kaj se okoli tebe dogaja. To je ful zoprn občutek.

(odgovor članu niki5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kratkovidnost in porod
15.9.2004 19:21:21   
Dadi
No jest tudi spadam med kratkovidne in tako kot ti ne vidim jasno brez očal. Mam kar visoko dioptrijo 8)in sem jih mela pri porodu skozi gor, tudi v fazi pritiskanja, ker če ne bi se počutila zgubljeno.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kratkovidnost in porod
16.9.2004 12:15:06   
niki5
Hvala vsem za odgovore :)

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?