Tonchka -> RE: Koliko časa peče? (30.1.2007 14:05:21)
|
Mi smo imeli tak pregled s triletnikom pred 3 meseci. Isto mu je urolog potegnil tisto kožico čisto dol in tamal je tulil kot utrgan, ker baje ful boli če je kožica bolj ozka. Tisti dan je bilo grozno, ker ga je ful peklo pri lulanju, mi smo ga tisti dan pač malo bolj "crkljali", ker je imel kožico ful rdečo sem mu jo po lulanju in brisanju z vlažnim baby robcem še malo namazala z Bepanthenom (po nasvetu zdravnika). Naslednji dan je že normalno lulal, ampak večji problem je bil po tem ker sploh več ni pustil da se ga dotaknem za lulčka, urolog je namreč rekel, da je po tem posegu treba redno vsak dan vleči kožico gor in dol. Ampak poj se je navadil tudi na to, in sedaj to dela kar sam in ful je "ponosen" na svojega luleka. Je pa res da če bi imela še kdaj kakšnega sina, bi mu to kožico dajala gor in dol že kot dojenčku. Meni je pediatrinja rekla da to dojenčkom in malim otrokom ni potrebno delati, urolog pa je čisto ven padu ko sem mu to omenila, tko da ne vem no kaj je bolje. Veliko sreče, fantičku pa čim manj bolečin. LP.
|
|
|
|