Servis za chicco vozičke (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


moder -> Servis za chicco vozičke (30.1.2007 11:40:50)

A kakšna ve, kje je servis za chicco vozičke. Sem že klicala v chicco trgovino, pa se nisem mogla nič pametnega zmenit, na upravi pa se nihče ni oglasil.

Voziček se je speljal po rahlem klančku in se je zaletel v prvo stvar, ki mu je bila na poti. Seveda je bil prazen, ker dokler je bila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] notri, ga nismo spustili iz rok. Zdaj pa vleče v eno stran. Ker se približuje drugi uporabnik vozička (33 t - samo še 7 do konca), ga bo treba usposobiti, da bo brezhibno tekel.

Prosim, če lahko z menoj delite kakšne izkušnje.






Blekica -> RE: Servis za chicco vozičke (6.2.2007 20:45:04)

Živjo!

Telefonska št. direktno od servia Chicco: 051/330-119. Servis je na koncu letališke ceste v ljubljani, pokliči na to številko in ti bodo vse povedali, so ful ful prijazni. lp




gapo -> RE: Servis za chicco vozičke (29.9.2009 17:27:25)

Živjo

Zanima me če zgornja informacija še drži?

Imam namreč chicco s3, ki ima razmajano prednjo vilico. Spraševal sem uradnega zastopnika, pa pravijo da oni popravljajo samo vozičke kupljene pri njih, poleg tega pa moraš predložiti še račun.

Očitno če kupiš rabljen voziček, ga potem ne moreš dati v servis. Malo čudno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Prosim za kakršnokoli informacijo o servisu.

Hvala





Stran: [1]