pediater-ZD Jesenice (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Pupica -> pediater-ZD Jesenice (15.9.2004 12:12:51)

Pozdravljene!

Ker še nismo bili pri pediatru, bomo pa kmalu šli me zanima, katerga pediatra imate in kako ste zadovoljne z njim.

Hvala že vnaprej za pomoč pri izbiri!!!

pupica+:miska:Tia

Annny -> pediater-ZD Jesenice (15.9.2004 12:31:09)

Meni se še najbolj prijazna zdi Šolarjeva(-:

Eva* -> pediater-ZD Jesenice (15.9.2004 12:46:45)

Pupica: iz osebnih izkusenj ti priporocam vse razen Pogacnikove!

Jaz in moj dragi sva bila zelo razocarana nad njo v casu, ko sva na otroski oddelek hodila se sama! Pri njej dobis obcutek da si samo stevilka in da imas vec znanja ti!

Doktor Solarjeva je zelo uredu! vzame si cas zate in tvojo :duda: ter ji ni problem odgovorit na tvoje vprasanje. Sicer malo v ruscini (ampak ne vec toliko kot vcasih) toda vse ves kako in kaj! Pri Pogacnikovi pa ji mores vse povedati sam (recimo da imas angino, ali zvinj ji moras ti povedati da ti m ore napisati antibiotike oz te more dati slikat) in ce imas sreco se s tabo strinja!:zmeden:

Lp

Annny -> pediater-ZD Jesenice (15.9.2004 14:08:02)

Tadeja, hvala za informacijo! Ali tega pediatra hvalijo?

Pupica -> pediater-ZD Jesenice (16.9.2004 10:29:42)

Hvala vsem za odgovor.Torej dr.Pogačnikarjevo absolutno ne.

LP

polona2 -> pediater-ZD Jesenice (16.9.2004 22:35:21)

Mislim, da nimaš možnosti izbire, jaz sem rodila pred tremi meseci in so nama s hčerko avtomatsko dodelili Pogačnikovo, ker menda drugi pediatri niso več prosti, če ti pa slučajno uspe, se pa prosim pohvali na tem forumu, da bom šla še jaz v ofenzivo, lp!

Pupica -> pediater-ZD Jesenice (30.9.2004 9:40:31)

polona2

Nam je uspelo.dobili smo dr.Krajnika9nebesaNismo pa nič kaj posebnega naredil, le izrazila sem željo, da pač ostali dve ne.Pa pika.Pa je blo!:)

LP

Stran: [1]