Anonimen -> RE: MINI BIKINI(28) SADJE- 30.01.2007 (30.1.2007 9:13:51)
|
Cmokec, ti si velika ene toliko kot jaz, ane? Jaz sem 167. Pa imam 70 kil trenutno. Če pomislim, da bi jih imela 58 ... jah no, bi bila res okostnjak. Zase vem, da bi bilo enih 65 idealno, samo ne vem, če bom sploh še kdaj do tja prišla. Do zdaj sem izgubila dobre 3 kile, pa tudi sedaj več nikamor ne gre. Pa tudi če bo še šlo, vem, da pod 68 ali maks. 67 samo s to dieto ne bo šlo. Bi bilo treba še kaj športat zraven, to se mi pa ne da. V glavnem, danes bo sadje, pa tenstano zelje, pa mogoče juga iz brokolija in cvetače, pa kakšna solata ... pa mandlji ... bom videla kako in kaj. Jutri pa voda.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zadnjič sem po TV gledala tisto oddajo o tej dieti, pa sta unidve gospe rekli, da če je kriza, da se lahko pije tudi zmiksano juho iz kuhane zelenjave ali pa sadne sokove brez sladkorja. No ja, v skrajni sili. Sicer pa itak voda in nesladkan čaj, da nas malo pogreje. Aja, še za evidenco: Kaj moram že napisat? Do zdaj sem shujšala 3,5 kg, rada bi pa še 3, recimo.
|
|
|
|