|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kazen ob izpisu iz vrtca?
29.1.2007 23:19:28   
Anonimen
Povejte mi nekaj!

Ali je možno, da npr otroka vpišeš v vrtec in mu vrtec hrani mesto. No potem pa ko pride ta datum da bi otrok začel hotit v vrtec, pa ti otroka izpišeš iz vrtca. Ali je možno, da ti vrtec zaračuna kakšno kazen zaradi tega?

< Sporočilo je popravil UnderEja -- 30.1.2007 0:47:39 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glede vrtca
29.1.2007 23:28:32   
Lunc_a
Ne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glede vrtca
30.1.2007 8:29:35   
BLAŽIKA
NE

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kazen ob izpisu iz vrtca?
30.1.2007 10:22:04   
Timica
Pri nas je možno. Zaradi izpada prihodka za tisti mesec, ko bi tvoj otrok moral hoditi v vrtec in ker v tako kratkem času (ker ni pravočasne odpovedi mesta) ne najdejo drugega otroka.
Upam, da si razumela, kaj sem napisala.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2007 10:28:55   
ur+sa
ne

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2007 12:30:39   
srki
Za vrtec, v katerem je zdaj, ne vem, v prejšnjem pa smo ravno iz razloga, da si "ne bi premislili" plačevali "rezervacijo".

Menim pa, da to ne bi smel biti noben problem, pač pokličejo naslednjega, ki čaka.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2007 21:41:38   
tosja
Mislim, da ni kazni user posted image
Se mi pa zdi od staršev, ki (če) vedo, da otroka ne bodo dali v vrtec izpišejo.user posted image  S tem jemljejo mesto komu, ki ga res potrebuje user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2007 15:06:02   
piščanc
zakonsko lahko plačaš oskrbnino za zadnji mesec (se pravi en mesec po javljenem izpisu)

samo ponavadi to ni v javnih vrtcih

iz malega zraste veliko

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2007 8:06:20   
Anonimen
Mi nismo plačevali rezervacije od septembra do novembra, ko je bil star 1 leto. In čeprav so vedeli, da najverjetneje novembra sploh ne bo prišel v vrtec, so mi sami ponudili, da mi mesto čuvajo do konca decembra, če si premislimo. user posted image  In ni bilo treba nič plačevat.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?