Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: glede vrtca 29.1.2007 23:28:32
|
|
|
|
Lunc_a
|
Ne
|
|
|
|
RE: glede vrtca 30.1.2007 8:29:35
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
NE
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 10:22:04
|
|
|
|
Timica
|
Pri nas je možno. Zaradi izpada prihodka za tisti mesec, ko bi tvoj otrok moral hoditi v vrtec in ker v tako kratkem času (ker ni pravočasne odpovedi mesta) ne najdejo drugega otroka. Upam, da si razumela, kaj sem napisala. lp
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 10:28:55
|
|
|
|
ur+sa
|
ne
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 12:30:39
|
|
|
|
srki
|
Za vrtec, v katerem je zdaj, ne vem, v prejšnjem pa smo ravno iz razloga, da si "ne bi premislili" plačevali "rezervacijo". Menim pa, da to ne bi smel biti noben problem, pač pokličejo naslednjega, ki čaka.
|
|
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 30.1.2007 21:41:38
|
|
|
|
tosja
|
Mislim, da ni kazni Se mi pa zdi od staršev, ki (če) vedo, da otroka ne bodo dali v vrtec izpišejo. S tem jemljejo mesto komu, ki ga res potrebuje
|
|
RE: Kazen ob izpisu iz vrtca? 3.2.2007 8:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi nismo plačevali rezervacije od septembra do novembra, ko je bil star 1 leto. In čeprav so vedeli, da najverjetneje novembra sploh ne bo prišel v vrtec, so mi sami ponudili, da mi mesto čuvajo do konca decembra, če si premislimo. In ni bilo treba nič plačevat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?