Klarisa? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Klarisa? (15.9.2004 11:16:13)

Po dolgem času se ti spet malo oglašam, ker vem da si tik pred postopkom. Povej mi kdaj bodo točno potekali pomembni datumi, torej kdaj dobiš pikice in koliko??

Zasledila sem tudi, da sta se preselila v Domžale? Daj, daj malo opiši....sta kupila novo stanovanje???
Kako si kaj drugače??

Jaz sem v takšnem stresu, da pikica sigurno ne bo sedaj prišla, grem pa z možekom v petek za 4 dni na Oktoberfest, da se malo zdivjam :bravo::bravo:, če me seveda ne obišče medtem M in mi pokvari kak dan ali dva..... z zvijanjem seveda, ker jo tako in tako pričakujem.....

V paketu ti pošiljam :roza: :roza:, ti dam kar dve punčki ;)

Bambi

klarisa -> Klarisa? (15.9.2004 11:25:17)

OOO, bambika!
za sabo imam že 2 UZ, do zdaj je bilo vse ok..V nedeljo imam punkcijo, od srede naprej bom pa Mama, najbrž 3 otročkom-seveda, je še odvisno kako se bodo oplodili. Ne javljam se veliko, ker imam v službi ful gužvo ker me drug teden ni in moram še veliko postoriti. Hvala ker misliš name, pa Anitka, Koala, Tia...Pošiljam vam :rozica::rozica::rozica:!

Še sporočim kako bo šlo v nedeljo!
pa pa:sloncek:

GoYa -> Klarisa? (15.9.2004 12:13:46)

Joj, Klarisa,jaz že ves čas držim pestke zate.
Tudi Neni je danes spraševala po tebi, pa ji nisem znala nič konkretnega povedati.
Od nedelje dalje bomo vsi skupaj še bolj tiščali pesti zate.
Si pa lepo napisala: "Od srede dalje bom pa Mama...."

Pozdravček in :rozica:

GoYa

klarisa -> Klarisa? (15.9.2004 13:00:41)

Goya, sory tud tebi in Neni sem mislila poslat :rozica:, sam imam takšno gužvo, da samo na hitro preletim naslove. Kako si ti, kdaj začneš? Neni pa itak uživa in prav je tko.

pa pa :rozica::rozica:

GoYa -> Klarisa? (15.9.2004 13:16:57)

He, he, nisem pisala zaradi :rozica:, ampak da ti povem, da mislimo nate in nestrpno čakamo novičke.

Pojma nimam kdaj začnem. Konec leta je tako relativno. Zame je tudi oktober, november konec leta, moj mi pa pravi naj ne upam preveč, da ne bom razočarana. Naj kar na december računam :( December mi ni všeč, ker je še daleč :((
Po oktobrski M grem k G in se dogovoriva natančneje. Sem že zdaj nestrpna.

LP

Anitka -> Klarisa? (15.9.2004 14:59:06)

Draga Klarisa!

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Resnično upam in ti želim, da tokrat Mama tudi ostaneš in da tretji poskus uspe in da pridete na srečanju že v množini:)

Pa srečno :rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

tia -> Klarisa? (15.9.2004 21:02:54)

Klarisa!

Tudi od mene velike pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa naj te res :angel::angel::angel: čuvajo,ti poklonijo vsaj dve zlati :duda::duda:.Vem da boš čudovita mama,najsrečnejša mama.

Pa se vidimo na srečanju s trebuhi.:):)-:)-

LP

Tia

IZADORA -> Klarisa? (15.9.2004 22:25:51)

Klarisa,

Tudi jaz drzim :miska: zate v nedeljo.

Same pozitivne misli posiljamo k tebi, ma ima, da uspe... a kar :duda::duda::duda: ???

Naslednji teden pa porocaj o uspehih!
Iza

klarisa -> Klarisa? (16.9.2004 7:33:38)

Punce, najlepša hvala vsem! Vsekakor poročam!
Neni ima za seboj HSG ki je bil b.p., danes ob 8h ima pa laparo in držimo pesti, da bo vse ok!

pa pa

Za vse vas :rozica::angel::rozica::angel:!

Stran: [1]