Pomoč in postrežba! (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

Anonimen -> Pomoč in postrežba! (29.1.2007 21:03:15)

Ker sem izgubila vse podatke, bi prosila, če mi lahko kakšna posreduje podatke, kam naj pošljem vlogo in kontaktno osebo, ki to sprejme. Uveljavlja pa moja kolegica za svojo mamo, katera je obležala in je odvisna od pomoči drugih. Hvala!

ana b -> RE: Pomoč in postrežba! (29.1.2007 21:20:32)

predlog za dodatek za pomoč in posrežbo naredi izbrani zdravnik

Anonimen -> RE: Pomoč in postrežba! (29.1.2007 21:21:38)

To vem, vendar mora zdaj ta obrazec poslati na ...ne vem kam že-ZPIZ se men zdi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kaj naprej???

ana b -> RE: Pomoč in postrežba! (29.1.2007 21:23:52)

Tudi to naredi zdravnik

kimba -> RE: Pomoč in postrežba! (30.1.2007 8:15:12)

lahko tudi sama pošlje dopis na ZPIZ za pomoč in postrežbo in potem ZPIZ splošnega zdravnika po uradni dolžnosti zaprosi za podatke in je tako vloga brezplačna, če pa bo dala da ji pošlje splošni zdravnik ti pa oni računajo do 25 tisoč. Sem se ravno pred enim mesecem pozanimala kako je s tem in so mi povedali da lahko tudi sama vložim. Na dopis napišem za koga prosim, kakšno je njegovo stanje in kateri je njegov zdravnik.

Upam da sem ti kaj pomagala.

ps. Imenuje se pa Predlog za uvedbo postopka za uveljavljanje pravice do dodatka za pomoč in postrežbo z vprašalnikom.. Jaz ga imam in če ga potrebuje ji lahko izpišem podatke iz tega vprašalnika. Piši zs.

Stran: [1]