|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vplivi nespečnosti na otroka
15.9.2004 10:30:38   
Anonimen
Pozdravljene,

zadnje čase se ubadan z grozno nespečnostjo in me zanima, kakšne izkušnje imate glede tega in kako se to pozna pozneje pri otroke. Ali vpliva moj ritem spanja tudi na otroka in bo v prvih mesecih slabše spal??:ups::ups:

Drugače sem pa v 22 5/7! Včeraj na UZ je G. rekla, da redkokdaj doživi tako živahnega otroka saj se je kar pol ure "mučila", da ga je lahko pregledala. Seveda ga sama precej čutim in se kar bojim poznejših tednov saj me bo kar metalo! ;););)

Hvala za pomoč!

Bojana 22 5/7
  Neposredna povezava do sporočila: 1
15.9.2004 10:35:44   
urši*
hoj!
js se tud zbujam ponoči, pa ne morem spat!! po moje to ne tamalega ne vpliva, js ko se zbudim ponavadi ful brca!! tk da zgleda, da takrat glih bedi!! ne vem če bi to lahk vplivalo na njega! razen če si zaradi tega ti nervozna ali pa se ne počutiš dobro!!
lep sranec ti želim
urši* & :duda:24t 1d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.9.2004 12:11:48   
Annny
Jaz pa sem v 35t 1d..in spim res odlično(-: Na hrbtu ali na trebuhu sicer ne morem..zato pa na boku (malo se podložim z blazinami). Ponavadi me je zvečer mučila zgaga, zdaj je to ponehalo. Izjema: včeraj sem jedla pistacije in tega ne ponovim več- mislila sem, da se mi je vžgalo grlo- groza.
Imam pa sicer to navado, da se ponoči (do 2h) učim ali visim na internetu...in sem ugotovila, da tudi moj mali postane živahen okrog polnoči, potem pa veselo miga do 2h- dokler ne grem spat...ne vem pa, ali je to povezano s tem, da grem tudi sama pozno spat. Zdaj se itak manj premika, ker revček nima več veliko prostora...((-:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.9.2004 12:12:01   
Anonimen
Nespečnost se po mojem pojavi zaradi preveč energije, ker se telo pripravlja na to, da bo potrebna. Pri meni je bilo tudi tako. Ta energija je tudi v obliki majhne potrebe po spanju ostala še nekaj časa po porodu, nekaj mesecev. Ravno prav, da se dojenček navadi malo več spati. Tako da bodite vesele, da je to tako. Ker potem, ko boste rodile, ni rečeno, da boste lahko prav veliko spale...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.9.2004 12:16:40   
ZARA
a res???
Jst sm spala ponoci kot ubita celo nosecnost:ups:,da sem se vcasih prav bala kako bo ko bo detek tu,jst ga pa ne bom slisala :zmeden:...ampak sploh ni res... slisim jo takoj ko prvic zajoka,hihi...dar matere...

papa:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.9.2004 13:13:08   
Annny
Splišni, res je- tudi jaz sem brala, da se nespečnost proti koncu nosečnosti pojavi zato, da se bodoča mamica lažje pripravi na kasnejše nočno zbujanje ob dojenčku(-:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.9.2004 17:02:04   
Seven*
Draga Bojana!

Ves zakaj si nespecna? Zato ker te dojencek pripravlja na neprespane noci. Pri meni je bilo isto. To je normalno. Telo se pripravlja, da bo moralo skrbet za malo bitjece.. :)

Lepo nosecnost ti zelim..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?