Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Vplivi nespečnosti na otroka 15.9.2004 10:35:44
|
|
|
|
urši*
|
hoj! js se tud zbujam ponoči, pa ne morem spat!! po moje to ne tamalega ne vpliva, js ko se zbudim ponavadi ful brca!! tk da zgleda, da takrat glih bedi!! ne vem če bi to lahk vplivalo na njega! razen če si zaradi tega ti nervozna ali pa se ne počutiš dobro!! lep sranec ti želim urši* & :duda:24t 1d
|
|
|
|
Vplivi nespečnosti na otroka 15.9.2004 12:11:48
|
|
|
|
Annny
|
Jaz pa sem v 35t 1d..in spim res odlično(-: Na hrbtu ali na trebuhu sicer ne morem..zato pa na boku (malo se podložim z blazinami). Ponavadi me je zvečer mučila zgaga, zdaj je to ponehalo. Izjema: včeraj sem jedla pistacije in tega ne ponovim več- mislila sem, da se mi je vžgalo grlo- groza. Imam pa sicer to navado, da se ponoči (do 2h) učim ali visim na internetu...in sem ugotovila, da tudi moj mali postane živahen okrog polnoči, potem pa veselo miga do 2h- dokler ne grem spat...ne vem pa, ali je to povezano s tem, da grem tudi sama pozno spat. Zdaj se itak manj premika, ker revček nima več veliko prostora...((-:
|
|
|
|
Vplivi nespečnosti na otroka 15.9.2004 12:12:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nespečnost se po mojem pojavi zaradi preveč energije, ker se telo pripravlja na to, da bo potrebna. Pri meni je bilo tudi tako. Ta energija je tudi v obliki majhne potrebe po spanju ostala še nekaj časa po porodu, nekaj mesecev. Ravno prav, da se dojenček navadi malo več spati. Tako da bodite vesele, da je to tako. Ker potem, ko boste rodile, ni rečeno, da boste lahko prav veliko spale...
|
|
|
|
Vplivi nespečnosti na otroka 15.9.2004 12:16:40
|
|
|
|
ZARA
|
a res??? Jst sm spala ponoci kot ubita celo nosecnost:ups:,da sem se vcasih prav bala kako bo ko bo detek tu,jst ga pa ne bom slisala :zmeden:...ampak sploh ni res... slisim jo takoj ko prvic zajoka,hihi...dar matere... papa:metulj:
|
|
|
|
Vplivi nespečnosti na otroka 15.9.2004 13:13:08
|
|
|
|
Annny
|
Splišni, res je- tudi jaz sem brala, da se nespečnost proti koncu nosečnosti pojavi zato, da se bodoča mamica lažje pripravi na kasnejše nočno zbujanje ob dojenčku(-:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?