india -> kupovanje oblek (2.10.2004 16:07:38)
|
Ojoj! Ta problem se je pri meni začel pojavljati,ko je bila naša Anja( zdaj jih bo kmalu štela 12), še čisto majhna. Pa sva se nekajkrat s taščo sporekli, saj je kupovala zelo nekvalitetne in neudobne,povrhu vsega pa še nemogočih barv cunje, ki jih je potem Anja oblačila pupam:((. Nato sem ji predlagala, da naroči preko kataloga tisto,kar je bilo všeč meni in njej, seveda pa je pri izbiri sodelovala še Anja. Vendar se to ni obneslo ker so bile stvari dražje,kot pa jih je ona dobila na tržnici v Italiji:(, saj je ona iz Pirana, mi pa iz MB. Po tistem se je stara zgodba spet ponavljala:grrr:, dokler ji punce same niso povedale, da jim njen okus ni všeč. Sedaj jim ne kupuje več, ampak jim raje da denar in si kupijo same kar rabijo. Za tamale pa prepusti v presojo meni, čeprav se ne razumeva. kar pa se tiče igrač,je stvar podobna. Anji je za 1. roj. dan prinesla grdega,rdečega plišastega psa, ki je puščal dlako in barvo, na kar je Anja komentirala: bav bav, fuuuuuuuj, tašča je samo bledo pogledala in seveda,kriva sem bila jaz. Malo politike, pa bo. Oblačila pač sprejmi, jih nekam pospravi in pusti, da se na njih nabira prah. Ko bo opazila, da jih dete ne nosi, bo tudi sama spremenila svoja dejanja. Pa mnogo uspeha!
|
|
|
|