|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno!!
29.1.2007 12:45:25   
Anonimen
Sem v 15tednu nosečnosti že dva dni imam v trebuhu občutek k da imam "krče"oz.občutek k da me nekaj zbada takšna rahla bolečina do močna!Na vsake nekaj časa?!Je možno da čutim že otročka, a je to kakšnem resen problem??Hvala vam za odgovore!user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno!!
29.1.2007 12:46:15   
Anonimen
Prve brcike tvojega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2007 12:47:13   
mala
Ne to najbrž ni otroček-najbolje da pokličeš ginekologinjo in se greš pokazat,nimaš kaj izgubit..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2007 12:53:21   
DrejcDrejc
Prve brcike niso boleče, so bolj ščemeče. Če se ti zdi, da bi lahko bilo narobe, pojdi na pregled. Sicer pa se zna zgozgoditi, da tu in tam kdaj čutiš kakšne bolečine, saj se telo v času nosečnosti intenzivno spreminja in odziva na otročka v tebi.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2007 12:55:13   
Anonimen
Prve brcike se ne občutijo kot krči. Jaz bi šla do G, kajti krči niso ravno zaželjeni.

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2007 13:14:48   
sisi80
Defenitivno pojdi k zdravniku. Prve brce nikakor ne bolijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2007 14:32:09   
zalbi
a te mogoče boli kje malo bolj na strani, ali točno na sredini trebuha. Ker mene je v 17t ful začelo boleti na levi strani trebuha, taki krči so bli - ugotovili da imam črevesne krče. Tako da sporoči kej te boli?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sisi80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2007 14:53:17   
Anonimen
Boli me na sredi trebuha!Hvala vam za odgovore!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2007 14:53:37   
katjuša79
Hoj!
odvisno kje te boli. če te zelooo boli pojdi napregled G.(vsakem primeru da boš bolj mirna). lahko pa so tudi samo maternične vezi, ki se raztezajo in utrjujejo, ker otroček hitro raste. Prvi premiki otročka se čutijo kot frfotanje metulčkovih kril v trebuščku in niso boleči(vsaj od začetka ne)

upam da bo vse ok.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2007 11:43:29   
Državni zbor Republi
Tudi jaz imama podobne krčke in sem v 17 tednu. Verjetno je to zato ker nizko nosim. G sem vprašala in je rekla da se maternica širi oz. da se vse po malem razteguje. Če pa bom imela bolj močne krče da ne bom mogla brez tableta pa naj se takoj oglasim pri njej. Srečno ti želim in upam da bova do konca zdržali in rodili zdrave otroke. Pa-pa 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?