|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nasvet nujno.
15.9.2004 9:29:44   
tejabajc
Pozdravljeni.

Danes zjutraj sem ob odhodu v službo imela prometno nesrečo. Ker je lilo kot iz škafa in so naši pešci takrat še bolj neučakani, se je eden izmed njih odločil prečkati cesto. Avto, ki je bil pred mano, je na hitro zavrl, jaz pa sem z mojim avtom od zadaj trčila vanj. Trčenje ni bilo močno, saj je na mojem avtu popokala samo plastika od tablice. Tudi njegov je bil le malo podrsan.

Ker sem v 34. tednu nosečnosti, se rahlo bojim za mojega malčka. Sicer bolečin v trebuhu ne čutim in tudi počutim se kot ostale dni. Malčka pa danes tudi še nisem čutila. Ali mi kljub temu svetujete pregled pri ginekologu?

Vaša mnenja bi bila zelo dobrodošla, in to čimprej.

Hvala. Teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nasvet nujno.
15.9.2004 9:33:10   
Mina1
dobro, da ni kaj hujšega.

Pravijo, da je otroček zelo dobro varovan v maminem tebuščku:) ob še tako hudem padcu, sunku itd. Ampak mogoče preventiva ne škodi, če pokličeš svojega G in poveš kaj in kako.

Upam, da je vse v redu in da se bo malček v trebuščku kmalu javil, da je vse v redu.

Pa seveda pazi na cesti;)

pa-pa, Mina1 17t, 3/7

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nasvet nujno.
15.9.2004 9:34:47   
Anonimen
:((:((Mojbog,samo da ni huje.Tamali se je najbrž tako ustašil s tabo vret.Da ti bo mirna duša,pojdi k ginekologi in mu povej za nezgodo.Raje prevečkrat kot premalo.Saj nisi butnila v volan z trebuščkom kajne? Vse bo še v redu boš videla samo veliko straha.Papa..:duda::duda::duda:

(odgovor članu tejabajc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nasvet nujno.
15.9.2004 10:15:48   
tejabajc
Mislim, da s trebuhom nisem udarila v volan. Sicer se je odvijalo vse tako hitro, da se niti ne zavedaš točno, kaj se je zgodilo. Še dobro, da je bil šofer v drugem avtu uvideven in da se ni nič jezil (se mu je mudilo v službo, zato bova stvar reševala šele zvečer). Zaenkrat je še vse v redu. Še dobro, da hodim v službo samo še tre tedne. Potem pa na zasluženi počitek.

Hvala vam za nasvet. Še ne vem, kaj bi naredila: ali iti na pregled ali ne. Bom počakala še na kakšno mnenje.

Teja

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nasvet nujno.
15.9.2004 12:17:09   
Anonimen
Prav močno nisi mogla butniti, ker vem, kako izgleda avto, če se malo močneje zaletiš nekomu v rit. Sem že preizkusila. Če je počla samo plastika od tablice, je moralo biti nežno. Če otroka danes nisi še nič čutila, se verjetno ob tem še zbudil ni. Ker ko se ustraši, ga brez skrbi začutiš. Jaz sem ga tolikokrat na dan, kolikorkrat je planil naš pes in začel lajati.
Da pa boš mirna, pa vseeno pokliči ginekologa in če je "normalen", moj namreč ni bil, ti bo že svetoval, kako in kaj.

(odgovor članu tejabajc)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nasvet nujno.
15.9.2004 13:02:57   
tejabajc
Splišni, v katerem tednu pa si ti imela nesrečo in kako hudo je bilo z avtom. Ali si šla potem na pregled h ginekologu in kaj so ugotovili.

Z mano je vse v redu (vsaj po počutju), pa tudi ta mali se je že oglasil, tako da verjetno ne bom šla na pregled.

Teja

(odgovor članu tejabajc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nasvet nujno.
15.9.2004 13:44:36   
Anonimen
Bila sem nekje na sredi. Pri avtu so mi pa menjali havbo, odbijač, luč, pa v mašini precej...

(odgovor članu tejabajc)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?