aisha -> obupana, ker smo non stop bolni (28.1.2007 23:36:45)
|
od novembra je sin, ki je star dve leti skoz bolan in ne vem več, kaj še naj naredim.začelo se mu je z vročino, po dveh dneh je začel še kašljati. kašelj sem mu najprej zdravila z obkladki iz gline. po približno enem tednu je nehal kašljati za ena dva tri dni, nato pa zopet močan suh kašelj brez vročine. pediatrinja je rekla naj jemlje sirup prospan, ki je najprej res pomagal, nato pa se je kašelj po nekaj dneh spet ponovil. ker se mu sirupa tako dolgo nisem upala dajati, smo spet odšli do zdravnika, ki je rekel, da naj jemlje trpotčev sirup. naj še povem da se mu na pljučkah nikoli nič ne sliši. zopet se je vse ponovilo. po novem letu se mu je kašelj končno umiril, a je staknil neko hudo virozo z visoko vročino, ki se mu je ponavljala vsake tri dni (dva dni vročine, dan ali dva brez, pa spet vročina). to je trajalo približno deset dni, ko so mu zelo otekle vratne bezgavke, pa spet vročina, pa driska. pediatrinja mu je pregledala kri, blato in je vse ok, razen hemoglobina ima malo, ampak je rekla, da zaradi bolezni. no končno smo bili en teden zdravi, evo danes se je spet začel suh dražeč kašelj. jaz si skoz očitam, kaj delam narobe, ali ga preveč oblačim, premalo, ga silim da sva veliko zunaj, ne vem več s čim ga naj pozdravim. od septembra hodi v vrtec, še sedaj nerad in mogoče to vpliva na vse skupaj, saj po parih dneh vrtca zboli. je ves čas razdražljiv, siten, jokav, nič mu ne paše, noče hodit ven, ko pa je par dni zdrav, je čisto spremenjen in dobrovoljen kot mora biti. ali ima katera podobne izkušnje, kaj mi svetujete? pediatrinja je rekla, naj ga vzamem iz vrtca, ampak ali bo čez pol leta, ko bom šla v službo in bo moral biti v vrtcu kaj boljše? prosim za vašo pomoč, ker sem že čisto obupana!
|
|
|
|