Kopanje v Rogaški (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pinkiponki -> Kopanje v Rogaški (28.1.2007 23:36:07)

Zanimam me, kako je kot kopališče priznana Rogaška slatina? Ali bi se bilo primerno kopati s 4m starim otrokom v bazenu?

filipina -> RE: Kopanje v Rogaški (29.1.2007 0:00:08)

hej jaz sem z sinkom zelo dosti hodila kopat se v rogaško, saj so to ene izmed redkih term, ki so zelo dobro ogrevane. Tako voda, kot zrak. Nekaj časa nazaj sva se kopala v termah Ptuj, pa ti povem, da sva šla po eni uri domov, ker naju je zeblo, pa nisva bila edina.

Goldy -> RE: Kopanje v Rogaški (29.1.2007 9:32:06)

Jaz sem bila lani poleti v Rogaški, na en deževen vikend, pa je bila takoooooo mrzla voda, da me tja ne dobijo več. Istega mnenja je bila tudi moja svakinja, samo moj lubi ni imel pripomb. Moral si plavat in plavat, da si se malo ogrel.

Blacky30 -> RE: Kopanje v Rogaški (29.1.2007 10:44:42)

Evo, iz prve roke - smo bili včeraj prvič. Proti Čatežu se lahko skrijejo, ni nič kaj posebej lepo. Sicer pa, voda v velikem bazenu je bila tako mrzla, da so mojemu 2-letniku ustnice tako trepetale, da je po petih minutah imel čisto modre. Smo šli raje potem v otroški bazenček, ki je zelo majhen in je bilo tam boljše. Pa še dva jacuzzija imajo z vodo temperature 37, kjer smo se ogreli, pa konec. To je vse. Poskusite, videla sem enih par staršev z malimi otročki, tudi tam 3 mesece stare.

Stran: [1]